نمایشگاه سه روزه کتاب در کندهار به پایان رسید

panah_admin
Thu, Feb 06 2025 2:25 PM
...

مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کندهار می‌گویند: نمایشگاه سه روزه کتاب به حمایت شبکه مخابراتی افغان‌بیسیم در ولایت کندهار با فروش هزاران جلد کتاب به پایان رسید.
به گفته‌ی مسوولان؛ در این نمایشگاه به مشتریان کتاب از طریق قرعه‌کشی جوایز متعددی اهداء شد. این جوایز شامل سه عراده بایسکیل، یک پایه لپ‌تاپ، سه موبایل‌ هوشمند، ۲۰۰ دانه گیلاس، ۸۰۰ دانه قلم، ۳۰ ساعت، ۸۰۰ دانه کتابچه و ۱۱۰۰ جلد کتاب بود.
حکمت الله حکمت رییس اتحادیه کتاب‌فروشان می‌گوید: در این نمایشگاه، ۷۰ فروشنده کتاب انواع کتاب‌های دینی و معاصر را به فروش رساندند که بخش عمده‌یی از آن‌ها کتاب‌های معلوماتی بودند. فروشندگان در این نمایشگاه نظر به قیمت کتاب‌ها، تخفیف‌هایی بین ۱۰ تا ۳۰ درصد را در نظر داشته بودند‌.
وی از جوانان خواست که به جای هدر دادن وقت بر روی تلفن و شبکه‌های اجتماعی، جوانان باید به مطالعه کتاب‌ها بپردازند تا به بهبود آینده‌شان کمک کنند. 

۱۴۴۶/۸/۷ ه‍ ق
۱۴۰۳/۱۱/۱۸ ه‍ ش