گشایش هوتل و مهمان‌خانه منار جام به روی سیاحان داخلی و خارجی

wasim_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۷ - ۱۵:۲۰
..

هوتل و مهمان خانه‌یی منار جام برای ارائه خدمات به سیاحان داخلی و خارجی در کنار منار تاریخی و باستانی جام غور آغاز به فعالیت کرد.
رییس اطلاعات و فرهنگ غور می‌گوید: این هوتل با تمام امکانات عصری به هزینهٔ نزدیک به ۱۶ میلیون افغانی از بودجه انکشافی وزارت اطلاعات و فرهنگ به منظور رشد صنعت توریزم و سیاحت در ساحه منار جام این ولایت ساخته شده است.
وی افزود: این هوتل سال گذشته آماده بهره‌برداری شده بود، اما پس از تکمیل روند داوطلبی آزاد، قرارداد آن با یک بخش خصوصی امضا شد و اکنون فعالیت خود را آغاز کرده است.
در همین حال شماری از باشنده‌گان غور گشایش این هوتل را به روی سیاحان داخلی و خارجی یک اقدام مؤثر در راستای رشد صنعت توریزم دانسته، می‌گویند: ایجاد سهولت‌های سیاحتی می‌تواند پای سیاحان داخلی و خارجی را به این ولایت بکشاند و در کنار معرفی جاذبه‌های سیاحتی این ولایت هم‌چنان روی رشد اقتصادی مردم مؤثر تمام شود.
 گفتنی است منار جام که شهرت جهانی دارد و دومین منار خشتی جهان بعد از قطب منار دهلی هند با ارتفاع ۶۳ متر از شاهکارهای عصر سلاطین غوری می‌باشد که میان تاریخ‌های ۵۷۲ تا ۵۸۱ ساخته شده است و همه سال صدها سیاح داخلی و خارجی به دیدار این آثار تاریخی می‌روند.

۱۴۴۷/۱۱/۱۰ ه‍ ق

تازه خبرونه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۶:۴۴
Background image

په ۸ ولایتونو کې ۴۴ لرغونې ساحې او تاریخي آبدات تثبیت او د حریم ټاکنه یې وشوه

د لرغون‌ پیژندنې کمېټې پلاوي غزني، زابل، اروزګان، کندهار، هلمند، نیمروز، فراه او هرات ولایتونو ته سفر وکړ او په ټولیزه توګه یې ۴۴ لرغونې ساحې او تاریخي آبدي وضعیت له نږدې وڅېړل. د یادو. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۰:۴۵
Background image

غزني کې د یو شمېر ښوونځیو د فرهنګي کمیټو غړو ته علمي او فرهنګي سیمینار وړاندې شو

د غزني د اطلاعاتو او فرهنګ ریاست له لوري د پوهنې ریاست په همغږۍ د اسلامي ثقافت په مرکز کې د دې ولایت یو شمېر امارتي او خصوصي ښوونځیو د فرهنګي کمیټو غړو ته یو ورځنی علمي او فرهنګي. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳۱ - ۱۰:۱۱
Background image

زابل کې ادبي مشاعره ترسره شوه

زابل کې د زمري ۲۴مې او ۲۸مې د (خپلواکۍ) ورځو په مناسبت د اطلاعاتو او فرهنګ ریاست په انګړ کې ادبي مشاعره ترسره شوه.
د اطلاعاتو او فرهنګ ریاست د فرهنګ او ګرځندوی آمر وايي؛ چې یاده مشاعره. . .

BACK TO NEWS