برگزاری مشاعره‌یی ادبی در ولایت زابل

wasim_admin
Sat, Aug 22 2026 10:14 AM
..

مشاعره‌یی ادبی به مناسبت روز‌های آزادی(۲۴ و ۲۸ اسد) در ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت زابل راه‌اندازی گردید.
آمر فرهنگ و گرځندوی ریاست اطلاعات و فرهنگ می‌گوید که این مشاعره از سوی «البدر ادبي بهیر» به همکاری و هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ به مناسبت روز‌های آزادی(۲۴ و ۲۸ اسد) راه‌اندازی گردید.
وی علاوه کرد که در این مشاعرهٔ ادبی، ده‌ها تن از شاعران، نویسندگان و علاقه‌مندان ادب اشتراک کرده بودند و هدف آن یادآوری ارزش‌های استقلال کشور، تقویت ادبیات، فرهنگ و هم‌چنان تقویت بیشتر احساسات ملی در میان نسل جوان بود.
هم‌چنان، شماری از شاعران و نویسندگان برگزاری چنین نشست‌های ادبی را برای تقویت وحدت ملی، هماهنگی فرهنگی و انتقال ارزش‌های تاریخی کشور به نسل‌های آینده مهم دانستند.
در این مشاعره، شماری زیادی از شاعران و ترانه‌خوانان، اشعار و ترانه‌های خود را درمورد استقلال کشور، وحدت ملی و وطن‌دوستی برای اشتراک‌کنندگان ارائه کردند که با استقبال گرم آنان روبه‌رو شد.

۱۴۴۸/۳/۸ هـ ق