معین فرهنگ و هنر از ساحهٔ تاریخی بالاحصار کابل دیدن کرد

wasim_admin
Sat, Aug 22 2026 8:03 AM
..

شیخ عبدالرحمن طیبی معین فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ همراه با انجنیر محمد حسیب نسیمی رییس حفظ و ترمیم آبدات تاریخی؛ مولوی سید ذبیح‌الله سادات رییس باستان‌شناسی؛ مولوی صبغت‌الله عابد رییس موزیم ملی؛ قاری عبیدالله حنیف رییس آرشیف ملی و مولوی امین‌الله مستغفر رییس ترنم و ترانه‌ها، از ساحه  تاریخی بالاحصار  کابل دیدار کرد.
این دیدار با هدف بررسی فعالیت‌‌های انجام‌شده در ساحه تاریخی بالاحصار کابل و حفاظت حفریات باستان‌شناسی این ساحه صورت گرفت.
مسوولان بنیاد فرهنگی آغاخان درمورد پیشینه تاریخی، ارزش فرهنگی و باستانی بالاحصار و روند فعالیت‌‌های حفاظتی و حفریات انجام‌ شده در این ساحه، معلومات ارائه کردند.
هم‌چنان، معین فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ، در سخنانش با قدردانی از فعالیت‌‌های بنیاد فرهنگی آغاخان در زمینه حفاظت و حفریات باستان‌شناسی بالاحصار، بر اهمیت معرفی و مستندسازی این ساحه تاریخی تأکید ورزید.
وی از کارمندان این بنیاد خواست که تاریخچه دقیق، تصاویر و معلومات مستند مربوط به بالاحصار کابل را جمع‌آوری و در قالب مجله، کاتالوگ یا بروشور ترتیب و آمادهٔ نشر کنند، تا زمینه معرفی بهتر این ساحه تاریخی و فرهنگی برای مردم و علاقه‌مندان فراهم شود.