هیأت وزارت اطلاعات و فرهنگ از امور بازسازی خانقاه پدر مولانا جلال‌الدین محمد بلخی دیدار کردند

wasim_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۲:۲۵
...

انجنیر محمد حسیب نسیمی رییس حفظ آبدات تاریخی وزارت اطلاعات و فرهنگ به همراهی مولوی محمدالله ضرار رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ از امور بازسازی خانقاه پدر مولانا جلال‌الدین محمد بلخی دیدار کرد.
در جریان این دیدار، رییس دفتر تیکا معلومات مفصل دربارهٔ وضعیت کنونی این بنای تاریخی، روند جاری بازسازی و برنامه‌های آینده ارائه کرد و گفت که تلاش می‌شود تا فعالیت‌های بازسازی در اسرع وقت و با حفظ شکل اصلی ساختمان به پایان برسد.
از سوی دیگر، مولوی محمدالله ضرار رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ، گفت که بناهای تاریخی بخش مهمی از هویت فرهنگی کشور را تشکیل می‌دهند و حفاظت از آن‌ها به معنای حفظ میراث ارزشمند برای نسل‌های آینده است. وی افزود که هماهنگی میان ادارات امارتی و موسسات همکار می‌تواند روند حفاظت از اماکن تاریخی را سریع‌تر و مؤثرتر کند.
قابل یادآوری‌ست که خانقاه پدر مولانا جلال‌الدین محمد بلخی از مهم‌ترین اماکن تاریخی و فرهنگی ولایت بلخ به شمار می‌آید و کارهای بازسازی آن در حال حاضر ادامه دارد.

۱۴۴۷/۸/۲۴ هـ ق

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۹ - ۱۵:۲۹
Background image

برگزاری مراسم تقدیر از فعالیت‌های تحلیل‌گران امور سیاسی، خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها

سه‌شنبه مورخ(۲۱ رمضان المبارک ۱۴۴۷) وزارت اطلاعات و فرهنگ تحلیل‌گران امور سیاسی، خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها را جهت فعالیت‌های مؤثر و مفید آنان درقبال مسوولیت‌های شأن مورد تقدیر قرار. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۴:۱۷
Background image

افتتاح نمایشگاه دو روزه کتاب و آثار هنری در فاریاب 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت فاریاب نمایشگاه دو روزه کتاب و آثار هنری را به مناسبت ماه مبارک رمضان در سالون کتاب‌خانه‌عامه ظهیرالدین فاریابی شهر میمنه برگزار کرد.
رییس اطلاعات و فرهنگ. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۸ - ۱۴:۱۴
Background image

برگزاری نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب

دوشنبه مورخ(۲۰ رمضان ۱۴۴۷)نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتبِ معینیت امور نشراتِ وزارت اطلاعات و فرهنگ به ریاست مهاجر فراهی معین امور نشرات  برگزار گردید.
در آغاز نشست، منشی کمیسیون گزارش. . .

BACK TO NEWS