مشاعره تحت عنوان(آمو څپې) در ولایت کندز برگزار شد

tawana_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۱۰ - ۱۳:۶
mkijn

از سوی ریاست فرهنگ و مردم معینیت فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ به هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کندز مشاعره تحت عنوان (آمو څپې) در این ولایت برگزار شد.
در این مشاعره مولوی عتیق الله عزیزی معین فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ، مولوی حبیب الرحمن صهیب معاون مقام ولایت، مولوی گل محمد الیاس رییس اطلاعات و فرهنگ کندز، مسوولان ادارات امارتی، شاعران، نویسندگان، ادیبان، ترانه‌ونعت خوانان، جوانان و خبرنگاران اشتراک ورزیده بودند.
مولوی عتیق الله عزیزی معین فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ در این مشاعره باشکوه بیان کرد: ولایت کندز یکی از ولایت‌های است که باشندگان این ولایت در دورهٔ جهاد تلاش‌های زیادی انجام داده اند. همچنان مردم این ولایت علیه آمریکا و متحدانش مبارزه محکم کرده‌اند و آنان را از ولایات شمالی و کندز خارج ساخته‌اند.
آقای عزیزی علاوه کرد که اکنون زمان آن فرا رسیده که همه با هم یک دست شویم، در چنین برنامه‌ها فرهنگی اشتراک نماییم و اتحاد و همبستگی خویش را حفظ کنیم.
معین فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ در ادامه گفت: دشمن هنوز هم آرام نیست و هر لحظه تلاش می‌کند تا نفاق میان افغان‌ها به وجود آورد. وی از شاعران، نویسندگان، ادیبان، رسانه‌ها و خبرنگاران خواست که در آبادی و رونق کشور با امارت اسلامی افغانستان همکاری همه‌جانبه نمایند.
در پایان مشاعره شاعران، ترانه و نعت‌خوانان اشعار شأنرا به زبان‌های پشتو، دری، ازبکی و ترکمنی به خوانش گرفتند که مورد پسند اشتراک کنندگان قرار گرفت.

۱۴۴۶/۲/۲۸ ه‍ ق
۱۴۰۳/۸/۱۰ ه‍ ش

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۳:۲۴
Background image

نشست هماهنگی با مسوولان رسانه ها، خبرنگاران و سخن‌گویان ادارات در کاپیسا برگزار شد

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا، نشستی را با اشتراک سخن‌گویان ادارات، خبرنگاران و مسوولان رسانه‌های دولتی و خصوصی، در مقر این ریاست برگزار کرد.
مولوی کریم‌الله وثیق رییس اطلاعات و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۲:۲۱
Background image

اعلان نتایج مسابقه‌یی درمورد محتوای فرمان شماره ۱۷ در زابل 

مسابقه‌یی درمورد محتوای فرمان شماره ۱۷ (جلوگیری از رسوم ناپسند در جامعه) زعیم کشور حفظه‌الله‌تعالی چندی قبل میان هزار تن راه‌اندازی شده‌بود که نتایج آن اعلان و ۵۰ تن از اشتراک‌کنندگان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۰:۵۱
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی یک روزه دربارهٔ فرهنگ اسلامی و افغانی به ده‌ها تن جوان در کنر

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کنر به همکاری مشترک اداره فکری و فرهنگی الصارم سیمینار آموزشی یک روزه را دربارهٔ فرهنگ اسلامی و افغانی به ده‌ها تن از جوانان ولایت کنر راه‌اندازی کرد.
این. . .

BACK TO NEWS