درحدود چهار میلیون سیاح داخلی و خارجی از مناطق تفریحی و جاذبه‌های طبیعی کشور بازدید کرده‌اند

wasim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۳/۱۲ - ۱۴:۱
.

سه‌شنبه مورخ(۱۶ ذوالحجه ۱۴۴۷) به اساس معلومات ریاست انسجام فعالیت‌های گرځندوی وزارت اطلاعات و فرهنگ درحدود چهار میلیون سیاح داخلی و خارجی در روزهای عید از مناطق تفریحی و جاذبه‌های طبیعی کشور بازدید کرده‌اند.
بیشترین تعداد سیاحان به ولایت‌هایی سفر کرده‌اند که دارای جاذبه‌های مهم طبیعی، تاریخی و فرهنگی هستند. این آمار در مقایسه با سال‌های گذشته افزایش چشم‌گیریرا نشان می‌دهد.
از مهم‌ترین عوامل این افزایش می‌توان به معرفی مناطق جدید تفریحی و سیاحتی از سوی وزارت اطلاعات و فرهنگ، فراهم‌سازی امکانات و تسهیلات برای سیاحان، اجرای پروژه‌های ساختمانی و زیربنایی توسط ا.ا.ا‌. و هم‌چنین تأمین امنیت مناسب اشاره کرد. این روند بیانگر رشد و تقویت سیاحت داخلی و نیز افزایش جذب سیاحان خارجی به کشور است.
سیاحان ضمن ابرازخرسندی از سفرهای خود، از نظم، امنیت و مهمان‌نوازی مردم نیز قدردانی کرده‌اند. به گفتۀ آنان، تمام ولایت‌های افغانستان زیبایی‌های خاص خود را دارند، اما ام‌سال به دلیل امنیت مناسب و تسهیلاتی که در بخش سیاحت فراهم شده، سفرهای سیاحتی برایشان خاطره‌انگیز و فراموش‌نشدنی بوده است.
وزارت اطلاعات و فرهنگ از تمامی سیاحان می‌خواهد تا به آداب و رسوم خاصی اقوام مختلف افغانستان احترام بگذارند و در زمینه حفظ محیط زیست، پاکیزگی اماکن عمومی و نگهداری از جاذبه‌های سیاحتی، با ادارات مسوول همکاری لازم را داشته باشند.
قابل یادآوری‌ست که در روزهای عید سعید فطر نیز بیش از دو میلیون سیاح داخلی و خارجی از مناطق تفریحی و جاذبه‌های طبیعی کشور بازدید کرده بودند.

۱۴۰۵/۳/۱۲ هـ ش

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۳:۱۳
Background image

تقدیر از اشتراک‌کنندگان برتر امتحان فرمان شماره ۱۷ در ولسوالی اله‌سای

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا و ادارهٔ فکری و فرهنگی تنویر امتحان فرمان شماره ۱۷ عالی‌قدر امــیرالمومـنـین حفـظه‌الله را میان ۶۰۰ تن از شاگردان مکاتب و مدارس ولسوالی اله‌سای این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۳:۹
Background image

برگزاری نشستی با هدف حفاظت از ساحه تاریخی استوپه توپ‌دره در پروان 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پروان نشست پیرامون ارزش و حفاظت آبدات تاریخی ساحهٔ استوپه توپ‌دره راه‌اندازی کرد که در این نشست نماینده مقام ولایت پروان، مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۰:۳۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با فعالان رسانه‌های اجتماعی 

نشست هماهنگی میان مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات و فعالان رسانه‌های اجتماعی به هدف بررسی نقش ارزنده رسانه‌های نوین در آگاهی‌دهی، انعکاس واقعیت‌ها و تقویت ارتباط میان مردم و ادارات. . .

BACK TO NEWS