برگزاری نشست هماهنگی به‌منظور تجلیل از ۲۴ اسد با نویسندگان و فرهنگیان

wasim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۵/۵/۲۰ - ۸:۵۳
...

به ریاست مولوی نجیب الله حنیف رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت کنر نشست هماهنگی به‌منظور تجلیل از ۲۴ اسد(روز استقلال کشور)با نویسندگان و فرهنگیان راه‌اندازی گردید.
مولوی نجیب الله حنیف رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت کنر، درباره ارزش تاریخی ۲۴ اسد و استقلال افغانستان صحبت کرد و گفت: روز استقلال، روز شجاعت، فداکاری‌ها، وحدت ملی و افتخارات تاریخی مردم افغانستان است که باید با برگزاری مراسم خاص گرامی داشته شود.
آقای حنیف از نویسندگان و فرهنگیان خواست تا در برگزاری هرچه بهتر مراسم ۲۴ اسد مسوولیت خود را ادا کنند و از طریق نوشته‌ها، سخنرانی‌ها و فعالیت‌های فرهنگی‌شان، ارزش‌ها و پیام‌های این روز تاریخی را به مردم منتقل سازند.
در جریان این نشست، نویسندگان و فرهنگیان پیرامون ارزش تاریخی ۲۴ اسد (روز استقلال)، دست‌آوردهای پنج سال گذشته نظام اسلامی و منافع ملی صحبت کردند و اظهار کردند که گرامی‌داشت از روز استقلال، راه مهمی برای زنده نگه‌داشتن افتخارات تاریخی کشور و انتقال ارزش‌های ملی به نسل‌های آینده است و ما در زمینه برگزاری هرچه باشکوه‌تر این روز همکاری همه‌جانبه خواهیم کرد.
هم‌چنان اشتراک‌کنندگان نظریات و پیشنهادات خویش را دربارهٔ تنظیم و برگزاری بهتر مراسم گرامی‌داشت از ۲۴ اسد نیز مطرح کردند.

۱۴۴۸/۲/۲۶ هـ ق

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۲:۴۷
Background image

بخش دوم رادیوی خصوصی عینک در ولسوالی محمدآغه افتتاح شد

رادیوی خصوصی عینک که در شهر پل‌علم، مرکز ولایت لوگر فعالیت دارد، بخش دوم خود را در ولسوالی محمدآغه نیز افتتاح کرد. در مراسم افتتاح این بخش، مولوی ثواب‌جان اسلام‌یار رییس اطلاعات و فرهنگ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۶/۲۵ - ۱۲:۴۴
Background image

بررسی و نظارت کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات از ناحیه ششم شهر کابل

کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات معینیت امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ از لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات از ساحه سرک بازار چهاردهی ناحیه ششم شهر کابل بررسی و نظارت کردند.
در آغاز،. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۶/۲۴ - ۱۳:۴۰
Background image

نشستی با هدف تطبیق اصول کاپی‌رایت و حفاظت از حقوق نویسندگان برگزار گردید 

نشستی به منظور تطبیق اصول کاپی‌رایت و حفاظت از حقوق نویسندگان، با حضور مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ فاریاب و مولوی عبدالظاهر مخلص آمر کاپی‌رایت معینیت امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ،. . .

BACK TO NEWS