نشست کمیتۀ مشترک حل و فصل مقروضیت هوتل کابل سرینا، برگزار شد
به ریاست محمد طاهر زهیر نامزد وزیر و سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ امروز نشست کمیتۀ مشترک حل و فصل مقروضیت هوتل کابل سرینا، برگزار شد. به گزارش خبرنگار آژانس باختر؛ در این نشست سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ خاطر نشان کرد که به هدایت محمد اشرف غنی رییس جمهوری کشور، کمیتۀ مشترک به خاطر حل و فصل مقروضیت هوتل کابل سرینا ایجاد شده است.
وی افزود که این کمیته متشکل ازنمایندگان وزارت های اطلاعات و فرهنگ و مالیه، مشاوریت ارشد حقوقی ریاست جمهوری، ریاست امور حقوقی، تقنینی و قضایی ادارۀ امور و نمایندگان هوتل کابل سرینا، است.
در این نشست که مسوولان و نمایندگان نهاد های مذکورحضور داشتند پس از بحث، کمیته مشترک تخنیکی موظف شد که موضوع مقروضیت هوتل کابل سرینا را به اساس مدارک و اسناد، در روشنایی قوانین نافذ کشور، مورد بررسی قرار دهند. همچنان تاکید صورت گرفت که کمیتۀ تخنیکی پس از بحث روی راه حل احتمالی، نتایج را به نشست عمومی کمیتۀ مشترک حل و فصل مقروضیت هوتل کابل سرینا، ارائه کند.
کابل /29 میزان / باختر
