اهدای ۳ اثر خطاطی و میناتوری به ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پنجشیر

tawana_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۹ - ۱۰:۳۶
asdf

از سوی عبدالفرید آریایی هنرمند چیره‌دست پنجشیر سه اثر ارزشمند خطاطی و میناتوری به ریاست اطلاعات و فرهنگ پنجشیر اهداء شد.
عبدالفرید آریایی که تازه از کشور ایران به افغانستان بازگشته است، این آثار را در حضور مولوی نصرالله ملک‌زاده رییس اطلاعات و فرهنگ پنجشیر و آمر فرهنگ و گردشگری این ریاست‌ به نگارستان ملی این ریاست‌ اهداء کرد.
آقای آریایی هدف از این اقدام را غنی‌سازی نگارستان ملی پنجشیر و ایجاد انگیزه در سایر هنرمندان برای سهم‌گیری در حفظ میراث‌های فرهنگی عنوان کرد.
مولوی نصرالله ملک‌زاده رییس اطلاعات و فرهنگ پنجشیر از این اقدام آقای آریایی ابرازسپاس کرد و اظهار داشت که اهدای این آثار هنری نمونه‌ای از عشق و تعهد هنرمندان به میراث فرهنگی کشور است.
وی تأکید کرد که این آثار نه تنها نگارستان ملی ما را غنی‌تر می‌کند؛ بلکه ارزش‌های فرهنگی و تاریخی ما را به نسل‌های آینده منتقل می‌سازد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

برگزاری سیمینار «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور» در تخار

سیمینار تحت عنوان «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور» با هدف ارتقای سطح آگاهی جوانان پیرامون مسوولیت‌های دینی، اجتماعی و ملی آنان، در ریاست اطلاعات و فرهنگ تخار در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۲۴
Background image

نشست رییس اطلاعات و فرهنگ هرات با یوتیوبران و فعالان رسانه‌های اجتماعی

نشست هماهنگی رییس اطلاعات و فرهنگ هرات با شماری از یوتیوبران و فعالان رسانه‌های اجتماعی، به‌منظور بررسی چالش‌ها، شنیدن مشکلات و تقویت روند فعالیت‌های رسانه‌یی در این ولایت برگزار شد.
مو. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۱:۳۸
Background image

قانون حفظ آثار جهادی در ولایت میدان‌وردگ تشریح گردی

ریاست عمومی حفظ آثار جهادی به همکاری ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت میدان‌وردگ به اساس حکم زعیم کشور قانون حفظ آثار جهادی را تشریح کرد.
در این نشست، مفتی محمد طاهر احمد رییس عمومی حفظ آثار. . .

BACK TO NEWS