نشست هماهنگی با خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها در لغمان برگزار شد

panah_admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۴ - ۱۰:۴۶
...

از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لغمان نشست هماهنگی با خبرنگاران و مسوولان رسانه‌های ولایت لغمان با شیخ شیراحمد حقانی والی لغمان برگزار شد که در این نشست رییس کمیته مصوونیت خبرنگاران افغان زون شرق، رییس کمیته مصوونیت خبرنگاران ولایت لغمان، آمر رادیو تلویزیون ملی و شماری از خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها اشتراک ورزیده بودند.

در آغاز نشست مولوی عبدالنور رسولی رییس اطلاعات و فرهنگ در باره فعالیت‌های رسانه‌یی رسانه‌های ولایت لغمان معلومات مفصل ارائه کرده، علاوه کرد که معلومات در اسرع وقت با خبرنگاران شریک می‌شود اما برای بهتر شدن آن باید تلاش‌های زیادی صورت گیرد.
سپس شماری از مسوولان رسانه‌ها و خبرنگاران مشکلات، پیشنهادات و خواست‌های شانرا با والی لغمان شریک کردند. آنان خواستند که قبلاً از افتتاح پروژه باید خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها در جریان گذاشته شوند تا اینکه این موضوعات به گونه بهتر و در اسرع وقت انعکاس شود. همچنان نشست‌های هماهنگی ماهانه برگزار شود تا مشکلات و پیشنهادات خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها به گونهٔ مستقیم با مسوولان شریک گردد.
شیخ شیراحمد حقانی والی لغمان خواست‌های اشتراک کنندگان را استماع کرده، اطمینان داد که به مشکلات خبرنگاران رسیدگی خواهد شد. وی علاوه نمود که رسانه‌ها در انعکاس فعالیت‌ها و دست آورد‌های نظام اسلامی نقش اساسی ایفا می‌کنند و حکومت نیز از آن حمایت می‌کند.
آقای حقانی به خبرنگاران توصیه کرد که بر بنیاد حقایق گزارش‌ها تهیه و پخش کنند و رسالت ملی شانرا در قبال رسانه‌های مغرض انجام دهند.

۱۴۴۶/۶/۲ ھ ق
۱۴۰۳/۹/۱۴ ھ ش

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۵:۷
Background image

سیمینار یک روزه آموزش فکری به شاگردان مرکز آموزشی برگزار شد

آمریت امور جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پکتیکا به بیش از هشتاد نفر از شاگردان و جوانان مرکز آموزشی این آمریت سیمینار یک روزه آموزش فکری برگزار کرد.
هدف این سیمینار ارتقای فکری. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۳:۴۶
Background image

ده‌ها قلم آثار تاریخی به موزیم ملی انتقال گردید

مسوولان ریاست باستان‌شناسی وزارت اطلاعات و فرهنگ می‌گویند که این ریاست به تعداد ۹۷ قلم اثر باستانی که از ساحات باستانی مس‌عینک ولایت لوگر و ساحه باستانی ستوپه شیوکی ولسوالی بگرامی ولایت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۱۳:۲۳
Background image

از انتشارات خصوصی و فوتوکاپی‌های شهر تالقان نظارت گردید

مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت تخار به‌اساس هدایت معینیت امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ جهت جلوگیری از نشرات ممنوعه از انتشارات خصوصی و فوتوکاپی‌های شهر تالقان بازدید و نظارت. . .

BACK TO NEWS