ریاست اطلاعات و فرهنگ تخار سیمینار را تحت عنوان جنگ فکری دایر نمود
سیمینار یک روزه تحت عنوان جنگ فکری از سوی ریاست اطلاعات فرهنگ تخار با حضور داشت مولوی ذبیح الله انصاری رئیس اطلاعات فرهنگ این ولایت، آمر امور جوانان، علماء، استادان پوهنتون، جوانان و اصحاب رسانه ها برگزار شد.
مولوی ذبیح الله انصاری رئیس اطلاعات و فرهنگ تخار جنگ فکری را خطرناک تر از جنگ نظامی یاد نمود و افزود؛ که در جنگ نظامی جسم و جان انسان در رویاروی دشمن از بین میبرد و جنگ فکری عقیده و ایمان مسلمانان را برای مدت زمان از بین خواهد برد.
وی همچنان افزود که برای مسلمانان واجب است از پلان غربی ها آگاه شوند برای از بین بردن پلان پلید غربی ها و هم پیمانانش متحد باشند تا همچون پلان های آنها را از بین ببرند.
از سوی هم استاد کبیر هوتک استاد پوهنتون در این سیمینار جنگ فکری، اهداف جنگ فکری و زیان های آن را مورد بررسی قرار داد و گفت؛ جنگ فکری شعار فریبنده و دروغ از سوی غرب است. وی از جوانان، استادان پوهنتون و علماء خواست تا مردم جامعه را بسوی علم و دانش و روشنگری سوق دهند.
این در حالیست که اشتراک کنندگان از برگزاری چنین سیمینار ها ابراز خرسندی میکنند و می گویند که این گونه سیمینار ها به نفع مردم و نظام اسلامی اند، که دایر نمودن آن جهت از بین بردن پلان شووم غربی ها علیه کشور مفید خواهد بود.
۱۴۴۶/۳/۲۸ هـ ق
۱۴۰۳/۷/۱۰ هـ ل
