مولوی مهاجر فراهی معاون اقتصادی ولایت هرات با ژورنالیستان و رسانه‌ها نشستی تعارفی برگزار کرد!

wares_admin
دوشنبه ۱۴۰۲/۱۱/۲۳ - ۲۰:۱۹
…

دوشنبه مؤرخ (۲ شعبان ۱۴۴۵) مولوی مهاجر فراهی معین نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ، معاون اقتصادی ولایت هرات با ژورنالیستان و رسانه‌ها نشستی تعارفی برگزار نمود.

در این نشست مولوی مهاجر فراهی معین نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ و معاون اقتصادی ولایت هرات، مولوی احمد الله متقی رئیس اطلاعات و فرهنگ هرات، مسؤلان ادارات دولتی، خبرنگاران و مسؤلان رسانه‌ها اشتراک ورزیده بودند.

آقای فراهی نقش رسانه‌ها و ژورنالیستان را در بخش اطلاع‌رسانی مهم تلقی نموده و از مسؤلان و خبرنگاران رسانه‌ها خواست تا صادقانه رویدادها و وقایع خبری را انعکاس دهند.
وی افزود: امارت اسلامی از رسانه‌ها و آزادی‌بیان  در راستای اطلاع‌رسانی حمایت نموده و اضافه نمود که در حال حاضر کار روی زیربناها، بندهای آب گردان، معادن، رسیدن به خودکفایی و افزایش  تولیدات داخلی از طریق کارخانه‌ها جریان داشته و باید این واقعیت‌ها از طریق رسانه‌ها انعکاس داده شود.

محسن کریمی و احمد احمدی دو تن از خبرنگاران حمایت شانرا از نظام امارت اسلامی و کارکردهای شان و همچنان بیان واقعیت‌های عینی جامعه بیان داشت و گفت که در مقابل گزارش‌های دروغ که از رسانه‌های بیرونی نشر میشوند مبارزه نموده و گزارش‌های واقعی را به نشر میرسانند.

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۹
Background image

برگزاری نمایشگاه کتاب به مناسبت از هفتهٔ کتاب و کتاب‌خوانی در بامیان

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت بامیان به همکاری کتاب‌خانه‌های خصوصی و کتاب‌فروشی‌ها نمایشگاه کتاب را به مناسبت هفتهٔ کتاب و کتاب‌خوانی در مرکز فرهنگی بامیان افتتاح گردید.
رییس اطلاعات و. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۶:۱
Background image

برگزاری نشست‌های هماهنگی با خبرنگاران 

ریاست‌های اطلاعات و فرهنگ ولایت پنجشیر و لوگر نشست‌های هماهنگی با نمایندگان ادارات امارتی، مسوولان رسانه‌ها و خبرنگاران راه‌اندازی کردند.
این نشست‌ها به هدف ایجاد هماهنگی بیشتر میان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۷ - ۱۵:۲۷
Background image

برگزاری نمایشگاه سه روزه کتاب و آثار هنری در فاریاب

ریاست اطلاعات و فرهنگ فاریاب با هماهنگی اداره شاروالی میمنه و کتاب فروشان نمایشگاه سه روزه کتاب و آثار هنری را به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی راه‌اندازی کرد.
مسوولان، هدف از برگزاری. . .

BACK TO NEWS