رئیس اطلاعات و فرهنگ بادغیس به ولسوالی بالا مرغاب سفر نمود!

wares_admin
چهارشنبه ۱۴۰۲/۸/۳ - ۱۴:۵
Badghis

روز گذشته اخندزاده مطیع الله متقی رئیس اطلاعات و فرهنگ غزنی به ولسوالی بالا مرغاب سفر نمود.
آقای متقی از قلعه تاریخی «موریچاق» که قدامت تاریخی آن به دورهٔ سکندر مقدونی بر میگردد و پل کهنه که به دوره تیموریان تلعق دارد بازدید نمود.
آقای متقی در جریان سفر از دو آبده تاریخی دیگر نیز دیدار نمود که تاکنون ثبت ریاست اطلاعات و فرهنگ نگردیده اند و ساکنان محل یکی را بنام آرامگاه ابومسلم خراسانی و دیگری را بنام پُل کهنه که قدامت تاریخی زیادی دارد دیدار کرد.
رئیس اطلاعات و فرهنگ بعد از سفرش چالش های موجود بروی آبدات تاریخی را با الحاج مولوی عبدالصمد جاوید والی بادغیس شریک ساخته که آقای جاوید در مورد گفت: در قسمت حفظ و نگهداری آثاری تاریخی با ریاست اطلاعات و فرهنگ همکاری خواهد نمود. 

۱۴۴۵/۴/۹ هــ ق
۱۴۰۲/۸/۲ هـ ش

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۸ - ۱۵:۲۹
Background image

برگزاری نمایشگاه‌های کتاب به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی در ولایات کشور

به مناسبت هفته کتاب، نمایشگاه‌های کتاب در ولایت‌های مختلف کشور برگزار شده است. در این نمایشگاه‌ها صدها عنوان کتاب در بخش‌های علوم دینی و علوم عصری در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۸ - ۱۵:۲۳
Background image

برگزاری نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب

دوشنبه مورخ(۱ ذوالحجه ۱۴۴۷) نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب معینیت امور نشراتِ وزارت اطلاعات و فرهنگ برگزار گردید.
 در آغاز نشست، منشی کمیسیون گزارش فعالیت‌ها و اجراآت انجام‌شده را. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۸ - ۱۰:۴۵
Background image

افتتاح غرفه انتشارات کتاب‌فروشی بیهقی در سرپل

ریاست نگارش قرآن‌کریم و انتشارات کتب بیهقی وزارت اطلاعات و فرهنگ با هدف فراهم‌سازی دسترسی آسان به کتاب‌‌های مفید و معیاری با قیمت مناسب، ترویج فرهنگ مطالعه و غنی‌سازی سطح علمی غرفه. . .

BACK TO NEWS