در ولایت هرات جاده تحت نام روز نامه اتفاق اسلام إفتتاح گردید

wali_admin
پنجشنبه ۱۴۰۲/۶/۳۰ - ۱۱:۶
در ولایت هرات جاده تحت نام روز نامه اتفاق اسلام إفتتاح گردید


جاده معارف هرات که بنام جاده تالار مولانا نیز مشهور است امروز با حضور داشت رئیس اطلاعات وفرهنگ هرات و نماینده فرهنگی شاروالی بنام روز نامه اتفاق اسلام تغیر یافت.
مولانا نعیم الحق حقانی رئیس اطلاعات وفرهنگ هرات می گوید: که تغییر این جاده بنام روزنامهٔ تاریخی اتفاق اسلام به معنی حفظ داشته های فرهنگی می باشد.
آقای حقانی در جریان إفتتاح نصب تابلوی این جاده از اداره شاروالی به خاطر همکاری در بخش نام گذاری کلیدی ترین جاده ابراز قدر دانی نمود و بیان داشت: که فرزندان نسل آینده با جاده های فرهنگی شان و روزنامه تاریخی و ماندگار اتفاق اسلام آشنا خواهند شد.
 جاده روزنامهٔ اتفاق اسلام از دروازه معارف شروع تا جاده محبس امتداد دارد.
۱۴۴۵/۳/۵ هـ ق
۱۴۰۲/۶/۲۹ هـ ش

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۲۵
Background image

برگزاری نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب

دوشنبه مورخ(۷ جمادی‌الاول ۱۴۴۸)، به رهبری مهاجر فراهی معین امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب این معینیت در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در این نشست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۲۱
Background image

تلاش‌ها برای آگاهی‌دهی دربارهٔ فرامین شماره ۲ و شماره ۱۷ در ولایت خوست جریان دارد

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت خوست بروشورهای معلوماتی درمورد فرامین شماره ۱۷ و شماره ۲ زعیم کشور حفظه‌الله‌تعالی که درمورد جلوگیری از رسوم ناپسند و اقامه نماز است، میان مردم توزیع کرد و. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۷ - ۱۵:۱۵
Background image

برگزاری نشست با هدف حفاظت از آبدات تاریخی و ساحات باستانی

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پروان نشستی را جهت حفاظت از آبدات تاریخی و ساحات باستانی با مسوولان ادارات محلی و نمایندگان مردم ولسوالی بگرام‌ راه‌اندازی کرد.
عتیق الله صافی آمر فرهنگ و. . .

BACK TO NEWS