پیام تاثر محمد طاهر زهیر سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ در پیوند به درگذشت مصطفی عمرزی خبرنگار و نویسندۀ جوان کشور

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۴۰۰/۳/۱۵ - ۱۵:۱۳
پیام تاثر محمد طاهر زهیر سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ در پیوند به درگذشت مصطفی عمرزی خبرنگار و نویسندۀ جوان کشور

پیام تاثر محمد طاهر زهیر سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ در پیوند به درگذشت مصطفی عمرزی خبرنگار و نویسندۀ جوان کشور

 

با تاسف دریافتم که مصطفی عمرزی خبرنگار و نویسندۀ جوان کشور دراثر مریضی یی که عاید حالش شده بود، امروز در کابل درگذشت.

مصطفی عمرزی فارغ پوهنځی ژورنالیزم پوهنتون کابل بود و بیش از ده سال در برنامه های فرهنگی تلویزیون های خصوصی کشور کار کرد.

من مرگ این خبرنگار جوان را ضایعه می دانم و از خدای متعال برای وی بهشت برین و به خانواده وی و جامعۀ رسانه یی صبر و شکیبایی آرزو می کنم.

او نویسندۀ موفق بود و کتاب های تحقیقاتی و طنزی نیز نوشته است.

کابل/ 15 جوزا/ باختر

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۳:۲۴
Background image

نشست هماهنگی با مسوولان رسانه ها، خبرنگاران و سخن‌گویان ادارات در کاپیسا برگزار شد

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا، نشستی را با اشتراک سخن‌گویان ادارات، خبرنگاران و مسوولان رسانه‌های دولتی و خصوصی، در مقر این ریاست برگزار کرد.
مولوی کریم‌الله وثیق رییس اطلاعات و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۲:۲۱
Background image

اعلان نتایج مسابقه‌یی درمورد محتوای فرمان شماره ۱۷ در زابل 

مسابقه‌یی درمورد محتوای فرمان شماره ۱۷ (جلوگیری از رسوم ناپسند در جامعه) زعیم کشور حفظه‌الله‌تعالی چندی قبل میان هزار تن راه‌اندازی شده‌بود که نتایج آن اعلان و ۵۰ تن از اشتراک‌کنندگان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۰:۵۱
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی یک روزه دربارهٔ فرهنگ اسلامی و افغانی به ده‌ها تن جوان در کنر

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کنر به همکاری مشترک اداره فکری و فرهنگی الصارم سیمینار آموزشی یک روزه را دربارهٔ فرهنگ اسلامی و افغانی به ده‌ها تن از جوانان ولایت کنر راه‌اندازی کرد.
این. . .

BACK TO NEWS