محمد طاهر زهیر، خواهان گسترش روابط فرهنگی با جمهوری تاجکستان شد

Anonymous (not verified)
پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۹ - ۱۶:۳۰
محمد طاهر زهیر، خواهان گسترش روابط فرهنگی با جمهوری تاجکستان شد

محمد طاهر زهیر، سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ امروز در دیدار با داکتر شریفی سعدی، سفیر تاجکستان در کابل روی گسترش روابط فرهنگی میان افغانستان و تاجکستان تاکید کرد.

به گزارش آژانس باختر؛ محمد طاهر زهیر سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ امروز در دفتر کارش با داکتر شریفی سعدی، سفیر تاجکستان در کابل، در حالی که عبدالمنان شیوای شرق، معین امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ نیز حضور داشت، دیدار کرد و گسترش روابط فرهنگی میان افغانستان و تاجکستان، محور بحث این دیدار بود.

سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ از سفیر تاجکستان خواست که کشورش بنا بر تجربه هایی که در ایجاد کتاب خانه ها و مرکزهای فرهنگی دارد، وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان را در ایجاد یک کتاب خانۀ معیاری کمک و یاری کند. وزارت اطلاعات و فرهنگ آماده است که محل مناسبی  برای تاسیس چنین کتاب خانه فراهم کند.

سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ با صحبت در بارۀ موسیقی ”مقامی” که زادگاه و خاستگاه  آن آسیای میانه و افغانستان است، از سفیر تاجکستان خواست که در برگزاری یک جشنوارۀ موسیقی مقامی در افغانستان همکاری کند.

محمد طاهر زهیر همچنان در این ملاقات علاقه‌مندی اش را در امر توسعۀ همکاری های فرهنگی در بخش های موزیم داری، حفظ و مرمت کاری آثار تاریخی و اهدای بورس های آموزشی کوتاه مدت با جمهوری تاجکستان، ابراز داشت.

در این ملاقات سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ از سفیر تاجکستان خواست که در ساخت مقبرۀ بانو سعیده بدخشی شاعر فارسی زبان  که تاکنون گمنام باقی مانده است، همکاری کند.

داکتر شریفی سعدی، سفیر تاجکستان هم به نوبۀ  خود  از گسترش روابط تاجکستان با افغانستان در عرصه های گونا گون ابراز علاقه‌مندی کرد و گفت که خواست های وزارت اطلاعات و فرهنگ افغانستان را با مقام های کشورش در میان خواهد گذاشت.

 کابل/  ۹  ثور/ باختر

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۸/۲ - ۹:۳۰
Background image

برگزاری برنامه‌یی پیرامون نقش میراث‌های فرهنگی در گسترش اقتصاد فاریاب

ریاست فرهنگ مردمِ وزارت اطلاعات و فرهنگ با هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت فاریاب برنامه‌یی با عنوان «نقش میراث‌های فرهنگی در گسترش اقتصاد فاریاب» را با حضور مسوولان ملکی، استادان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۳:۲۴
Background image

نشست هماهنگی با مسوولان رسانه ها، خبرنگاران و سخن‌گویان ادارات در کاپیسا برگزار شد

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا، نشستی را با اشتراک سخن‌گویان ادارات، خبرنگاران و مسوولان رسانه‌های دولتی و خصوصی، در مقر این ریاست برگزار کرد.
مولوی کریم‌الله وثیق رییس اطلاعات و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۳۰ - ۱۲:۲۱
Background image

اعلان نتایج مسابقه‌یی درمورد محتوای فرمان شماره ۱۷ در زابل 

مسابقه‌یی درمورد محتوای فرمان شماره ۱۷ (جلوگیری از رسوم ناپسند در جامعه) زعیم کشور حفظه‌الله‌تعالی چندی قبل میان هزار تن راه‌اندازی شده‌بود که نتایج آن اعلان و ۵۰ تن از اشتراک‌کنندگان. . .

BACK TO NEWS