ساحات باستانی

wasim_admin
پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۰:۱۰
..

در جریان سال ۱۴۰۴ هجری شمسی، تعداد ۱۹۵۳ قلم آثار باستانی به موزیم ملی، لابراتوار ملی و موزیم‌های ولایتی لوگر و ننگرهار انتقال داده شده است.
در همین مدت، در نتیجه حفریات باستان‌شناسی در ساحه بالاحصار کابل، ۶۴۸ قلم آثار شامل ظروف سفالی، سکه‌ها، ظروف فلزی و دیگر اشیای تاریخی به‌دست آمده است.
هم‌چنان ۴۲ ساحه جدید تاریخی در ولایات مختلف کشور کشف گردیده است.
۴۶۰ قلم آثار تاریخی در ولایت‌های لوگر، بغلان، بلخ، سمنگان، تخار، کندز، جوزجان، سرپل و پکتیکا، پاک‌کاری، حفاظت و بازسازی شده و در ساحه باستانی مس‌عینک نیز دستگاه سنجش لرزه نصب گردیده است.

ساحات‌ـ‌باستانی

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۵:۳۲
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با مسوولان رسانه‌ها 

مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت هلمند نشست هماهنگی با مسوولان رسانه‌ها راه‌اندازی کرد.
آمر اطلاعات ریاست اطلاعات و فرهنگ در این نشست بیان داشت: جای خرسندی است که تمامی رسانه‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۵:۵
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با مسوولان چاپ‌خانه‌ها در ولایت بغلان 

مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت بغلان، نشست هماهنگی با مسوولان چاپ‌خانه‌های این ولایت برگزار کردند تا به جای اصطلاحات و کلمات رایج خارجی، از زبان‌های ملی استفاده شود و هم‌چنان لوحه. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۰:۵۶
Background image

دیدار رییس کتاب‌خانه‌های عامه از کتاب‌خانه ملی مالیزیا 

دکتور رفیع الله صمیم رییس کتاب‌خانه‌های عامهٔ وزارت اطلاعات و فرهنگِ امارت اسلامی افغانستان از کتاب‌خانه ملی مالیزیا دیدار کرد.
مسوولان کتاب‌خانه ملی مالیزیا ضمن خوش‌آمدگویی، این کتاب. . .

BACK TO NEWS