فراغت ده‌ها تن جوان از مرکز آموزشی رایگان ریاست اطلاعات و فرهنگ 

wasim_admin
شنبه ۱۴۰۵/۱/۲۹ - ۹:۲۳
..

در چهاردهمین دورۀ آموزشی مرکز رایگانِ ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت غزنی، ۱۱۵ تن از برنامه‌های مختلف کمپیوتر و ۱۵ تن از صنف‌های فن‌بیان فارغ شدند.
ملا حمید الله نثار رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت غزنی ضمن تبریکی به فارغان برنامه‌ها، پیرامون ارزش علم و فرصت‌های موجود صحبت کرد و از جوانان خواست که  به حفظ ارزش‌های اسلامی توجه جدی داشته باشند و از دانش و مهارت‌های به‌دست‌آمده برای ایجاد تغییر مثبت و پیشرفت جامعه استفاده کنند.
آقای نثار همچنین درمورد الحاد و سایر نظریه‌های نادرست معلومات ارائه کرد و از جوانان خواست که با استفاده از علم و آگاهی، با این تهدیدهای فکری مقابله کرده و هویت اسلامی و ملی خود را حفظ کنند.

۱۴۴۷/۱۱/۱ هـ ق

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۱۶:۶
Background image

بررسی و نظارت کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات از ناحیه پنجم شهر کابل

کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات معینیت امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ از لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات ساحهٔ تعلیم و تربیه در مربوطات ناحیه پنجم شهر کابل بررسی و نظارت کردند.
در. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۱۶:۱
Background image

برگزاری نمایشگاه یک روزه آثار تاریخی و کتاب‌ در ولایت لوگر

این نمایشگاه از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لوگر برگزار شده بود که در آن، در کنار هزاران جلد کتاب در زمینه‌های علوم دینی و عصری، آثار تاریخی به‌دست‌آمده از منطقه باستانی معدن مس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۵ - ۱۳:۵
Background image

برگزاری مشاعرهٔ عنعنوی گل‌نارنج در ولایت ننگرهار 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت ننگرهار مشاعره عنعنوی گل‌نارنج را در حضور هزاران تن اشتراک‌کننده برگزار کرد. در این مشاعره مسوولان ادارات امارتی، هزاران تن از علاقمندان شعر و ادب از زون شرق. . .

BACK TO NEWS