برگزاری نشستهای جداگانه پیرامون وحدت میان اقوام در ولسوالیهای دهصلاح، پلحصار و اندراب
نشستهایی پیرامون تحکیم وحدت و همبستگی میان اقوام از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت بغلان، طی محافل جداگانه در ولسوالیهای دهصلاح، پلحصار و اندراب برگزار شد.
رییس اطلاعات و فرهنگ در این برنامهها، وحدت را یکی از اساسیترین ارزشهای اسلامی دانسته، گفت: اگر جامعه اسلامی بر محور وحدت، اخوت و همدلی حرکت کند، بسیاری از مشکلات اجتماعی برطرف شده و زمینه پیشرفت، ثبات و امنیت در جامعه فراهم میگردد.
وی همچنان تأکید کرد که مردم افغانستان باید مانند گذشته در برابر هرگونه تجاوز و اشغالگری اتحاد و اتفاق خود را حفظ کنند.
در این نشستها، شماری از علما و بزرگان محل نیز تجاوز پاکستان را تقبیح کرده و تأکید نمودند که مردم افغانستان با حفظ اتحاد و اتفاق، در برابر هرگونه تجاوز ایستادگی خواهند کرد و با همبستگی ملی، هیچ متجاوزی نخواهد توانست به اهداف خود دست یابد.
