برگزاری نشست مشترک میان سخن‌گویان ادارات امارتی، خبرنگاران و مسوولان دفتر یوناما

wasim_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۲:۱
...

به ابتکار ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لغمان و با همکاری مالی دفتر یوناما در شرق کشور، نشستی به‌منظور تقویت هماهنگی میان سخن‌گویان ادارات ملکی و نظامی، خبرنگاران، مسوولان رسانه‌ها و ولسوالان برگزار گردید.
مولوی عبدالنور رسولی رییس اطلاعات و فرهنگ لغمان، در این نشست گفت: در ولایت لغمان هماهنگی خوبی میان خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها وجود دارد، دسترسی به اطلاعات آسان است و برای شنیدن مشکلات خبرنگاران نشست‌های ماهانه برگزار می‌شود.
خانم کرن لی کوتس مسوول دفتر یوناما در شرق کشور، ضمن قدردانی از همکاری و هماهنگی میان ریاست اطلاعات و فرهنگ لغمان، رسانه‌ها و سخن‌گویان ادارات امارتی، خواستار فراهم‌سازی تسهیلات بیشتر برای خبرنگاران، ایجاد روابط بهتر میان ادارات امارتی و رسانه‌ها و گسترش همکاری‌ها در بخش‌های مختلف شد.
در همین حال، شکرالله کاوون رییس دفتر مقام ولایت لغمان، اطمینان داد که تمام امکانات لازم برای خبرنگاران در این ولایت فراهم است، مقام ولایت به‌موقع به مشکلات آنان رسیدگی می‌کند و دسترسی به اطلاعات را برایشان تسهیل نموده است.
در پایان نشست، اشتراک کنندگان دربارهٔ چگونگی برقراری ارتباط خبرنگاران با ولسوالان و دفاتر آنان، افزایش سطح آگاهی عامه در بخش‌های صحت، معارف، اقتصاد و سایر موضوعات مرتبط به‌صورت آزادانه بحث و تبادل نظر کردند.

۱۴۴۷/۵/۲۱ هـ ق

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۵:۲۳
Background image

برگزاری سیمینار یک روزه ارتقای‌ظرفیت مسلکی، فکری و عقیدتی خبرنگاران در لغمان 

این سیمینار از سوی معینیت امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ به همکاری ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لغمان در تالار کتاب‌خانه‌عامه راه‌اندازی گردید.
در این سیمینار، مهاجر فراهی معین امور. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۵:۱۹
Background image

نشست مشورتی برای بررسی علمی و تحقیقی مسجد جامع بزرگ هرات برگزار شد

نشست هماهنگی و مشورتی به‌منظور بررسی علمی و تحقیقی مسجد جامع بزرگ هرات، با حضور مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات، روسای پوهنتون‌های دولتی و خصوصی، مسوولان دارالعلوم‌ها، فرهنگیان،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۵:۱۵
Background image

دیدار معین هنر و فرهنگ وزارت اطلاعات و فرهنگ با سفیر جمهوری اسلامی آذربایجان

چهارشنبه (٢ جمادی الاولی ١٤٤٨)  شیخ عبدالرحمن طیبی معین هنر و فرهنگ وزارت اطلاعات و فرهنگ با دکتور الهام محمدوف سفیر جمهوری آذربایجان در کابل، دیدار کرد و دربارۀ گسترش همکاری‌های فرهنگی. . .

BACK TO NEWS