رئيس کتابخانه‌های عامه از کتابخانه‌های عامه ولايت‌های غزنی و ميدان وردک بازديد کرد

wasim_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۸ - ۹:۵۹
..

رئيس کتابخانه‌های عامه معینيت هنر و فرهنگ وزارت اطلاعات و فرهنگ از کتابخانه‌های عامه ولايت‌های غزنی و ميدان وردک بازديد نمود.
دوکتور رفیع‌الله صمیم رئيس کتابخانه‌های عامه، اظهار خرسندی کرد که در تقريباً تمام ولايت‌های کشور کتابخانه‌های معیاری وجود دارد و هموطنان می‌توانند به گونه آزادانه از آن‌ها استفاده نمايند. آقای صمیم همچنان مشکلات کتاب‌فروشان ولايت‌های غزنی و ميدان وردک را نيز استماع نموده و هدايات لازم را به آنان ارائه کرد.
همچنان رئيس کتابخانه‌های عامه افزود که در روزهای نزديک، به منظور ترويج فرهنگ مطالعه و آشنايی بيشتر جوانان با مطالعه، يک رقابت علمی بزرگ و یک سيمينار يک‌روزه علمی در میدان وردک برگزار خواهد شد.
در جريان اين سفر، رئيس کتابخانه‌های عامه همچنان از موزيم جهادی رياست اطلاعات و فرهنگ ولايت ميدان وردک بازديد نمود و اين موزيم را در سطح کشور بی‌نظير خواند.

۱۴۴۷/۵/۸ هـ ق

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۳۰
Background image

رونمایی کتاب (شهدای لیلةالقدر)

ریاست کتاب‌خانه‌های‌عامهٔ معینیت فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ از کتاب (شهدای لیلةالقدر) تألیف قاری شمشاد حذیفه بریا در تالار کتاب‌خانه‌های عامه رونمایی کرد.
در مراسم رونمایی کتاب،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۸
Background image

نمایشگاه کتاب (جلوه دانش) در پوهنتون غزنی برگزار شد

ریاست اطلا عات و فرهنگ ولایت غزنی به همکاری ریاست پوهنتون و اداره فرهنگی و فکری الکوثر نمایشگاه یک‌روزه کتاب را در محوطه پوهنتون این ولایت راه‌اندازی نمود.
شیخ عبدالمالک محسن رییس. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۱۹
Background image

برگزاری نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب

دوشنبه مورخ(۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸)، نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب معینیت امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در این نشست درمورد شماری از کتاب‌ها تصامیم. . .

BACK TO NEWS