سیمینار یک ‌روزه تحت عنوان «مسؤولیت جوان مسلمان در برابر تهاجم فکری» برگزار شد

wasim_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۷ - ۱۳:۱۴
...

از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت ننگرهار، سیمینار یک ‌روزه‌ای تحت عنوان «مسؤولیت جوان مسلمان در برابر تهاجم فکری» در این ولایت برگزار گردید، که در آن شماری جوانان از نواحی مختلف شهر جلال‌آباد و برخی ولسوالی‌ها اشتراک کردند.
در این سیمینار، مولوی ذبیح‌الله نورانی رئیس اطلاعات و فرهنگ ننگرهار، و سایر سخنرانان معلومات همه‌جانبه‌ای را در مورد خطرات تهاجم فکری و مسؤولیت‌های جوان مسلمان با اشتراک‌کنندگان در میان گذاشتند.
سخنرانان تأکید کردند که غرب از طریق جنگ فکری در صدد تضعیف افکار و ذهنیت مسلمانان‌اند، از این ‌رو لازم است که جوانان به علم، فرهنگ و آموزش‌های دینی مجهز گردند تا در برابر دسیسه‌های فکری غرب هوشیار باشند.
آنان افزودند که جهان اسلام باید به‌جای تبلیغات پوچ رسانه‌های غربی، زمینه را برای روزنامه‌نگاری حق‌ محور و واقعی فراهم سازد، فرهنگ مطالعه و آموزش را ترویج دهد و برای رشد استعدادهای جوانان امکانات لازم را مهیا نماید.
جوانان اشتراک‌کننده در این سیمینار خواستار آن شدند که سلسله چنین برنامه‌های علمی و فکری به ولسوالی‌ها و روستاها نیز گسترش یابد تا سایر جوانان نیز از آن مستفید گردند.
در پایان سیمینار، مولوی ذبیح‌الله نورانی، رئیس اطلاعات و فرهنگ ننگرهار، به جوانان اطمینان داد که این روند مطابق به خواست آنان به ولسوالی‌ها نیز گسترش خواهد یافت.

۱۴۴۷/۵/۷ هـ.ق

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۵:۲۸
Background image

توزیع صدها نسخه فرمان شماره ۱۷ زعیم کشور حفظه‌الله به شهروندان پنجشیر

ریاست اطلاعات و فرهنگ پنجشیر، به‌منظور آگاهی‌دهی به شهروندان درباره مفاد فرمان شماره ۱۷ زعیم کشور حفظه‌الله‌تعالی و جلوگیری از رسوم ناپسند و مغایر با شریعت اسلامی، روند توزیع نسخه‌های. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۵:۱۶
Background image

بررسی و نظارت کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات از ناحیه هشتم شهر کابل

کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات معینیت امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ از لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات از ساحه کارته نو (بازار ځاځی) و (بازار سپوږمی) ناحیه هشتم شهر کابل بررسی و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۱ - ۱۴:۱۱
Background image

برگزاری نشستی معین امور نشرات با خبرنگاران ولایت کنر

مهاجر فراهی معین امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ در رأس یک هیأت به ولایت کنر سفر کرد و نشستی‌ را با خبرنگاران این ولایت جهت استماع مشکلات و پیشنهادات آنان برگزار کرد و هم‌چنان از حل. . .

BACK TO NEWS