هیأت وزارت اطلاعات و فرهنگ به ولایت کندهار سفر کرد

wasim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۷/۲۹ - ۱۹:۲۴
....

هیأت ریاست سمعی و بصری ریاست عمومی حفظ ارزش‌های جهادی وزارت اطلاعات و فرهنگ به رهبری مولوی سعدالله اسد به ولایت کندهار سفر کردند.

هیأت یادشده در دیدار با مولوی انعام‌الله سمنگانی رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت کندهار، دربارهٔ موضوعات گوناگون مرتبط با دورهٔ جهاد و مستندسازی محل‌های قربانی‌های مجاهدین گفتگو کردند.

آقای سعدالله اسد گفت: محل‌های قربانی مجاهدین، نشانه‌های زندهٔ جهاد، فداکاری و استقلال‌اند و باید به‌صورت مسلکی مستندسازی شوند.

وی افزود: تاریخ تونل زندان کندهار، رویدادهای بمباران ناتو، خاطرات دردناک شهداء و وضعیت سنگرهای مجاهدین باید مورد توجه قرار گیرد تا این تاریخ زرین برای نسل‌های آینده محفوظ بماند. این اسناد تاریخی به کوشش ریاست عمومی حفظ ارزش‌های جهادی، در قالب مجلات، کتاب‌ها و ویدیوها منتشر خواهند شد تا چهرهٔ واقعی آزادی و مقاومت کشور به نسل‌های آینده معرفی شود.

مولوی انعام‌الله سمنگانی رییس اطلاعات و فرهنگ کندهار، از حفظ ارزش‌های جهادی استقبال کرد و این اقدام را ابتکاری ارزشمند و ضروری دانست. سمنگانی به هیأت اعزامی از مرکز اطمینان همکاری کامل داد و گفت: این اقدام نه‌تنها موجب زنده نگهداشتن تاریخ می‌شود، بلکه از فراموشی و تحریف ارزش‌های جهادی نیز جلوگیری خواهد کرد.

۱۴۴۷/۴/۲۸ هـ ق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۲:۱۵
Background image

برگزاری سیمینار علمی و فرهنگی کتاب و کتاب‌خوانی در سرپل 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت سرپل به همکاری دفتر اکتید سیمینار علمی و فرهنگی کتاب و کتاب‌خوانی را میان ۳۰۰ تن اشتراک‌کننده با هدف تشویق جوانان به کتاب‌خوانی، ارتقای سطح آگاهی فکری آنان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۰:۱۴
Background image

موزیم ملی

در جریان سال ۱۴۰۴ هجری شمسی، (۸۰۰) قلم آثار مختلف در موزیم ملی ترمیم، محافظت و پاک‌کاری شده و (۶۳۰) قلم آثار دیگر نیز در موزیم‌های محلی ولایت‌های لوگر، غزنی، هرات و فاریاب ترمیم، محافظت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۰:۱۰
Background image

ساحات باستانی

در جریان سال ۱۴۰۴ هجری شمسی، تعداد ۱۹۵۳ قلم آثار باستانی به موزیم ملی، لابراتوار ملی و موزیم‌های ولایتی لوگر و ننگرهار انتقال داده شده است.
در همین مدت، در نتیجه حفریات باستان‌شناسی در. . .

BACK TO NEWS