دیدار آتشه فرهنگی وزارت اطلاعات و فرهنگ با رییس پوهنتون دولتی ولایت بلو ترکیه

wasim_admin
شنبه ۱۴۰۴/۶/۱ - ۱۱:۰
ووو

قاری حمیدالله تمکین آتشه فرهنگی وزارت اطلاعات و فرهنگ در ترکیه  با پروفیسور دکتور مصطفی علی‌شارلی رییس پوهنتون دولتی ولایت بلو کشور ترکیه دیدار کرد.
در این دیدار دو جانب دربارهٔ اشتراکات عمیق فرهنگی و تاریخی میان دو کشور دوست و برادر، افغانستان و ترکیه، به بحث و تبادل نظر پرداختند.
پروفیسور علی‌شارلی اظهار داشت که در حال حاضر بیش از ۵۰۰ تن از محصلان افغان در مقاطع لیسانس، ماستری و دوکتورا، در رشته‌های انجنیری، اقتصاد، شرعیات، طب معالجوی، قابله‌گی، نرسنگ و سایر علوم، در پوهنتون دولتی بلو مشغول تحصیل هستند. 
وی افزود که محصلان افغان باادب، لایق و بااستعداد بوده و همواره در برنامه‌های علمی و فرهنگی دانشگاه شایستگی خود را به‌خوبی نشان داده‌اند. آقای علی‌شارلی همچنین تأکید کرد که همواره به این محصلان توصیه می‌کند تا پس از پایان تحصیلات‌شان به کشور خود بازگشته و در راستای خدمت به وطن‌شان تلاش نمایند.
در ادامه، قاری حمیدالله تمکین ضمن ابراز امتنان از حمایت‌های علمی و تحصیلی کشور ترکیه گفت: «ما و شما دارای مشترکات بزرگی هستیم، از جمله شخصیت بلندپایه‌یی چون مولانا جلال‌الدین محمد بلخی که به‌عنوان پلی فرهنگی میان ملت‌های ما عمل می‌کند. روابط ما با کشور دوست و برادر (ترکیه) دیرینه و استوار است. 

۱۴۴۷/۲/۲۹ ه‍ ق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۸:۵۳
Background image

فرهنگ مردم

ریاست فرهنگ مردم در جریان سال ۱۴۰۴ هجری شمسی، پس از طی مراحل علمی، تخنیکی و اداری، ویژه‌نامهٔ سیمینار فرمان شماره ۱۷ عالی‌قدر امیرالمومنین حفظه‌الله، ویژه‌نامهٔ فولکلور و ویژه‌نامهٔ. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۲/۲۰ - ۸:۵۰
Background image

آرشیف ملی

در جریان سال ۱۴۰۴ هجری شمسی، آرشیف ملی علاوه‌بر یک نسخه نسب‌نامه، ۷۴۱ جلد کتاب، ۲۳۲ نسخه خطی و ۳۵۸ فرمان را دیجیتل‌سازی کرده است.
هم‌چنان در همین مدت، ۸۳۰ جلد کتاب، ۶۰ نسخه خطی و ۴. . .

شنبه ۱۴۰۵/۲/۱۹ - ۱۳:۲
Background image

آغازفعالیت نشراتی رادیوی خصوصی تحت‌نام(پکتیا جرگه) در ولایت پکتیا 

مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پکتیا می‌گویند که رادیوی خصوصی تحت‌نام(پکتیا جرگه)  روی موج ۸۹,۱ اف‌ام فعالیت نشراتی خویش را در گردیز مرکز این ولایت آغاز کرد.
به گفتهٔ مسوولان،. . .

BACK TO NEWS