کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات از لوحه‌های شهر کابل نظارت کرد

tawana_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۱/۲۰ - ۱۴:۶
رلذاتنم

کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات وزارت اطلاعات و فرهنگ در جریان سفرهای ساحوی از لوحه‌ها و تابلوهای تبلیغاتی منطقه میرویس‌میدان نظارت نمودند.
در آغاز قاری ولی گل جواد مسوول کمیته ساحوی این کمیسیون درمورد اصلاح و نظارت از لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات در ساحه میرویس‌میدان و سایر نقاط شهر کابل با رسانه‌ها، اصناف و شهروندان صحبت نموده و به اهمیت کار کمیسیون نیز پرداخت.
سپس اعضای کمیسیون به نوبه خویش دربارهٔ اهداف و چگونه‌گی نظارت و اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات، مطابق معیارات طرزالعمل کمیسیون با دکانداران و سایر اصناف معلومات مفصل شریک نمودند.
هم‌چنان در این برنامه برای لوحه‌های غیر معیاری از طرف کمیسیون بدیل ارائه گردیده و شماری از لوحه‌ها و اعلانات غیر معیاری آن‌ها پاک‌سازی شد.
دکان‌داران فعالیت‌های این کمیسیون را تقدیر نمودند و آنرا در راستای تقویت و حفظ زبان‌های ملی و ارزش‌های فرهنگی مهم عنوان کردند. همچنان آنان از همکاری همه‌جانبه در این بخش اطمینان دادند.

۱۴۴۶/۱۰/۱۱ ه‍ ق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۲:۹
Background image

تالارهای کتاب‌خانه‌های عامه تا ده شب باز خواهند بود

دکتور رفیع الله صمیم رییس کتاب‌خانه‌های عامه می‌گوید که از این پس تالارهای کتاب‌خانه‌های عامه تا ساعت ۱۰ شب به روی علاقه‌مندان دانش، تحقیق و مطالعه باز خواهند بود.
به گفتۀ آقای صمیم؛. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۵۷
Background image

تقدیر از شاگردان خلاق مکاتب ولسوالی‌های نجراب و حصه اول کوهستان ولایت کاپیسا

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا شماری از شاگردان خلاق و مبتکر مکاتب ولسوالی‌های نجراب و حصه اول کوهستان این ولایت را که در بخش‌های ترنم، خطاطی، خوشنویسی، نقاشی و شبیه‌سازی برخی وسایل. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۳۶
Background image

معین فرهنگ و هنر از استاد محمد آصف صمیم نویسنده و محقق مشهور کشور عیادت کرد

مولوی عتیق الله عزیزی معین فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ جهت دیدار و احوال‌پرسی استاد محمد آصف صمیم نویسنده، محقق و منتقد مشهور کشور، به منزل ایشان حضور یافت.
معین فرهنگ و هنر،. . .

BACK TO NEWS