کشف یک ساحه باستانی جدید در ولسوالی کوهبند کاپیسا

wasim_admin
چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۶ - ۱۵:۳۵
...

مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ می‌گویند که در جریان بازدید هیأت آنان از ساحات باستانی ولسوالی کوهبند این ولایت یک ساحه باستانی دیگر بنام کوه هندوسوز با نشانه‌های مانند استوپه‌های خاکی، کندن کاری در سنگ و تیکرهای سفالی در ساحه اطراف کوه بچه این ولسوالی به تازه‌گی کشف شده که در دیتابیس این ریاست به ثبت رسیده است.
به گفته آنان، این ساحه نظر به نشانه‌ها و نقل قول‌های باشندگان محل، مربوط به دوره هندوئیزم بوده که بیش از ۲ هزار سال قدامت دارد.
ولسوالی کوهبند ضمن داشتن ساحات باستانی متعدد، دارای مشهور ترین آبده تاریخی که زیارت منسوب به خواجه ابوسعید ابولخیر می‌باشد نیز بوده که در منطقه تربت این ولسوالی موقعیت دارد.

۱۴۴۷/۱۱/۱۹ ه‍ ق

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۵:۵۷
Background image

تقدیر از شاگردان خلاق مکاتب ولسوالی‌های نجراب و حصه اول کوهستان ولایت کاپیسا

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا شماری از شاگردان خلاق و مبتکر مکاتب ولسوالی‌های نجراب و حصه اول کوهستان این ولایت را که در بخش‌های ترنم، خطاطی، خوشنویسی، نقاشی و شبیه‌سازی برخی وسایل. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۴:۳۶
Background image

معین فرهنگ و هنر از استاد محمد آصف صمیم نویسنده و محقق مشهور کشور عیادت کرد

مولوی عتیق الله عزیزی معین فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ جهت دیدار و احوال‌پرسی استاد محمد آصف صمیم نویسنده، محقق و منتقد مشهور کشور، به منزل ایشان حضور یافت.
معین فرهنگ و هنر،. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

برگزاری سیمینار آموزشی تحت نام (ارزش مطالعه) در شهر زرنج

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت نیمروز سیمینار آموزشی تحت نام(ارزش مطالعه) به ده‌ها تن شاگرد مرکز آموزشی رایگان راه‌اندازی کرد.
مفتی حبیب الله الهام رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت نیمروز هدف از. . .

BACK TO NEWS