پیام تسلیت و همدردی رهبری وزارت اطلاعات و فرهنگ در پیوند به مرگ پوهاند داکتر الف شاه ځدران

Anonymous (not verified)
سه‌شنبه ۱۳۹۹/۷/۱ - ۹:۰
پیام تسلیت و همدردی رهبری وزارت اطلاعات و فرهنگ در پیوند به مرگ پوهاند داکتر الف شاه ځدران

با تاسف فراوان آگاهی یافتیم که پوهاند داکتر الف شاه ځدران استاد پوهنتون کابل، در اثرمریضی یی که عاید حالش بود، امروزجهان فانی را وداع گفت.

پوهاند داکتر الف شاه ځدران که در باستان شناسی ماستری و درانسان شناسی دوکتورا داشت، سال های زیادی در پوهنتون کابل تدریس کرد، کادر تربیه کرد و اثرهای علمی نوشت و ترجمه کرد.

همچنان پوهاند داکتر الف شاه ځدران چندین سال به حیث معاون علمی پوهنتون کابل خدمت کرد و به خاطر تقویت موقف و اعتبار این مرکز بزرگ علمی –اکادمیک کشور درسطح ملی و بین المللی خدمات قابل توجهی انجام داد.

رهبری وزارت اطلاعات و فرهنگ مرگ پوهاند داکتر الف شاه ځدران را ضایعه می داند، از بارگاه ایزد متعال برای شاد روان جنت فردوس وبرای خانواده،دوستان وهمچنان رهبری و استادان پوهنتون کابل صبر و شکیبایی استدعا می کند.

کابل / اول میزان / باختر

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۳:۱۳
Background image

تقدیر از اشتراک‌کنندگان برتر امتحان فرمان شماره ۱۷ در ولسوالی اله‌سای

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا و ادارهٔ فکری و فرهنگی تنویر امتحان فرمان شماره ۱۷ عالی‌قدر امــیرالمومـنـین حفـظه‌الله را میان ۶۰۰ تن از شاگردان مکاتب و مدارس ولسوالی اله‌سای این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۳:۹
Background image

برگزاری نشستی با هدف حفاظت از ساحه تاریخی استوپه توپ‌دره در پروان 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پروان نشست پیرامون ارزش و حفاظت آبدات تاریخی ساحهٔ استوپه توپ‌دره راه‌اندازی کرد که در این نشست نماینده مقام ولایت پروان، مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۰:۳۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با فعالان رسانه‌های اجتماعی 

نشست هماهنگی میان مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات و فعالان رسانه‌های اجتماعی به هدف بررسی نقش ارزنده رسانه‌های نوین در آگاهی‌دهی، انعکاس واقعیت‌ها و تقویت ارتباط میان مردم و ادارات. . .

BACK TO NEWS