نشست هماهنگی علمای کرام و نویسندگان جوان در هلمند برگزار شد

tawana_admin
جمعه ۱۴۰۴/۲/۱۲ - ۲۰:۱۸
xcv

از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ نشست هماهنگی علمای کرام و نویسندگان جوان به سرپرستی حافظ عبدالباری راشد رییس این ریاست در حضور مسوولان برگزار شد.
در آغاز نشست رییس اطلاعات و فرهنگ ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک کنندگان در مورد برخی از موضوعات صحبت کرده، علاوه نمود: جوانان آینده جامعه را تعیین می‌کند و تمام امیدها وابسته آنان است، باید انرژی شانرا در تعلیم، پیشرفت و حمایت نظام اسلامی مصرف نمایند.
آمر امور جوانان در خطاب به جوانان گفت: همه جوانان باید با اخلاص کامل و هماهنگی قوی کار نمایند تا اینکه به صورت کامل به نظام اسلامی و ملت خدمت انجام دهند.
مولوی رازمحمد یک تن از عالمان دین در جریان این نشست اظهار کرد که جوانان باید از اخلاق نیکو و زبان نرم استفاده کنند تا نسل جدید ما از اخلاق نیک متأثر شوند.
وی علاوه کرد که جوانان درمورد کشور و جهان معلومات شانرا افزایش دهند و در آن مورد مطالعه کنند تا به مردم در مواردی مختلف معلومات ارائه نمایند.
در جریان نشست جوانان نیز به نوبهٔ خویش صحبت نمودند و مشکلات و خواسته‌های شانرا با مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ شریک ساختند.

 ۱۴۴۶/۱۱/۳ ه‍ ق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

برگزاری سیمینار «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور» در تخار

سیمینار تحت عنوان «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور» با هدف ارتقای سطح آگاهی جوانان پیرامون مسوولیت‌های دینی، اجتماعی و ملی آنان، در ریاست اطلاعات و فرهنگ تخار در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۲۴
Background image

نشست رییس اطلاعات و فرهنگ هرات با یوتیوبران و فعالان رسانه‌های اجتماعی

نشست هماهنگی رییس اطلاعات و فرهنگ هرات با شماری از یوتیوبران و فعالان رسانه‌های اجتماعی، به‌منظور بررسی چالش‌ها، شنیدن مشکلات و تقویت روند فعالیت‌های رسانه‌یی در این ولایت برگزار شد.
مو. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۱:۳۸
Background image

قانون حفظ آثار جهادی در ولایت میدان‌وردگ تشریح گردی

ریاست عمومی حفظ آثار جهادی به همکاری ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت میدان‌وردگ به اساس حکم زعیم کشور قانون حفظ آثار جهادی را تشریح کرد.
در این نشست، مفتی محمد طاهر احمد رییس عمومی حفظ آثار. . .

BACK TO NEWS