نشست هماهنگی خبرنگاران و مسؤلان حکومتی برگزار گردید!
روز گذشته در ریاست اطلاعات و فرهنگ غزنی نشست هماهنگی خبرنگاران و مسؤلان حکومتی برگزار شد که مسؤلان مطبوعات ریاست اطلاعات و فرهنگ، ریاست شاروالی، ریاست امربالمعروف و نهی عن المنکر و اعضای اتحادیه خبرنگاران حضور داشتند.
گلاب الدین امیری مسؤل اتحادیه خبرنگاران غزنی می گوید: نظر به قبل هماهنگی مسؤلان با رسانه ها و دسترسی به اطلاعات افزایش یافته است.
در عین حال ملا حمیدالله نثار رئیس اطلاعات و فرهنگ غزنی هدف برگزاری این نشست را هماهنگی بهتر، دسترسی به اطلاعات و حل مشکلات خبرنگاران بیان نموده است. آقای نثار وعده سپرد که به مشکلات خبرنگاران رسیده گی خواهد شد. وی افزود: دسترسی به اطلاعات حق اساسی خبرنگاران بوده و در این زمینه اقدامات لازم صورت خواهد گرفت.
اشتراک کننده گان این نشست به ارزش و اهمیت رسانه ها و خبرنگاران صحبت نموده و به اطلاع رسانی به مردم تأکید نمودند.
۱۴۴۵/۴/۸ هـ ق
۱۴۰۲/۸/۱ هـ ش
