نشست هماهنگی با خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها در غزنی برگزار شد 

tawana_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۶/۱ - ۱۲:۲۹
.

به رهبری الحاج ملا حمیدالله نثار رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت غزنی نشست هماهنگی با خبرنگاران و مسوولان رسانه‌ها برگزار شد.
رییس اطلاعات و فرهنگ غزنی پیرامون دسترسی به اطلاعات صحبت کرده، بیان داشت که در تلاش راه‌اندازی یک سیمینار برای مدیران نشراتی ادارات دولتی غزنی می‌باشد. وی افزود که ریاست اطلاعات و فرهنگ برای هماهنگی بهتر میان رسانه‌ها و ادارات دولتی تلاش می‌کند.
الحاج مولوی منصور افغان آمر اطلاعات ریاست اطلاعات و فرهنگ در این مجلس بیان داشت: مدیران نشراتی در ادارات دولتی در نشر گزارش‌های خبری دقت بیشتر نمایند و اطلاعات کامل را در اختیار رسانه‌ها قرار دهند.
سپس اشتراک کننده‌گان نشست به هماهنگی بیشتر مسوولان مطبوعاتی و خبرنگاران و شریک‌سازی موضوعات خبری با رسانه‌ها تأکید نمودند و برگزاری چنین برنامه‌ها را مهم عنوان کردند.

۱۴۴۶/۲/۱۸ ه‍ ش
۱۴۰۳/۶/۱ میلادی

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

برگزاری سیمینار «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور» در تخار

سیمینار تحت عنوان «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور» با هدف ارتقای سطح آگاهی جوانان پیرامون مسوولیت‌های دینی، اجتماعی و ملی آنان، در ریاست اطلاعات و فرهنگ تخار در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۲۴
Background image

نشست رییس اطلاعات و فرهنگ هرات با یوتیوبران و فعالان رسانه‌های اجتماعی

نشست هماهنگی رییس اطلاعات و فرهنگ هرات با شماری از یوتیوبران و فعالان رسانه‌های اجتماعی، به‌منظور بررسی چالش‌ها، شنیدن مشکلات و تقویت روند فعالیت‌های رسانه‌یی در این ولایت برگزار شد.
مو. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۱:۳۸
Background image

قانون حفظ آثار جهادی در ولایت میدان‌وردگ تشریح گردی

ریاست عمومی حفظ آثار جهادی به همکاری ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت میدان‌وردگ به اساس حکم زعیم کشور قانون حفظ آثار جهادی را تشریح کرد.
در این نشست، مفتی محمد طاهر احمد رییس عمومی حفظ آثار. . .

BACK TO NEWS