نشست ابتدایی و تعرفی کمیته نظارت دوامدار از چاپ و نشر کتاب‌ها، رسالات و اوراق تبلیغاتی مسوولان ادارات امارتی برگزار شد

panah_admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۷/۱ - ۲۰:۳۸
..

یک‌شنبه مورخ(۱۹ ربیع‌الاول ۱۴۴۶) ریاست انتشارات کتب بیهقی معینیت نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ نشست ابتدایی و تعرفی کمیته نظارت دوامدار از چاپ و نشر کتاب‌ها، رسالات و اوراق تبلیغاتی مسوولان ادارات امارتی برگزار کرد.

در این نشست مولوی قدرت الله جمال معین گرځندوی، مالی و اداری، مولوی حیات الله مهاجر فراهی معین نشرات، عبدالعلیم ځانواک مفتی‌زاده رییس انتشارات کتب بیهقی، مولوی عبدالحق حماد آمر کاپی رآیت و اعضای کمیته اشتراک داشتند.

نشست با تلاوت آیاتی از قرآن عظیم الشان آغاز شد، سپس عزت الله عابد آمر تألیف قرآن‌کریم ریاست انتشارات کتب بیهقی در مورد اعضاء و اهداف کمیته به اشتراک کنندگان معلومات مفصل ارائه کرده، افزود: این کمیته از سوی ریاست انتشارات کتب بیهقی به ریاست‌الوزرا پیشنهاد گردید که از سوی ریاست الوزراء تایید شده و از کمیته خواسته شده‌است که به شکل دوامدار نشست‌ها را برگزار کنند. وی هدف از ایجاد کمیته را مدیریت بهتر و عواید ملی، چاپ کتاب، رساله و اوراق تبلیغاتی ادارات امارتی پیرامون جهاد بیست سال گذشته علیه اشغالگران خارجی، خاطرات جهادی، دست‌آوردهای امارت اسلامی افغانستان در هماهنگی ریاست انتشارات کتب بیهقی نوشته شود.

مولوی قدرت الله جمال معین گرځندوی، مالی و اداری وزارت اطلاعات و فرهنگ ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک کنندگان بیان کرد: همان‌گونه که امارت اسلامی افغانستان مسوولیت امنیت، تعلیم و دفاع مردم را برعهده دارد، مسوولیت نظارت از نشر و چاپ کتاب‌ها را نیز دارد که این نظارت باعث تنویر اذهان مردم خواهد شد. آقای جمال از اعضای کمیته خواست تا به شکل دوامدار نشست‌ها را برگزار نمایند و به مسوولیت شأن توجه جدی داشته باشند.

در پایان اعضای کمیته در مورد طرزالعمل کمیته پیشنهادات، مشوره‌ها و خواست‌های شأنرا شریک کردند.

نشست با دعای مولوی حیات الله مهاجر فراهی معین نشرات به پایان رسید. 

۱۴۰۳/۷/۱ ه‍ ش

۲۰۲۴/۹/۲میلادی

 

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

برگزاری سیمینار «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور» در تخار

سیمینار تحت عنوان «رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام اسلامی و آبادی کشور» با هدف ارتقای سطح آگاهی جوانان پیرامون مسوولیت‌های دینی، اجتماعی و ملی آنان، در ریاست اطلاعات و فرهنگ تخار در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۳:۲۴
Background image

نشست رییس اطلاعات و فرهنگ هرات با یوتیوبران و فعالان رسانه‌های اجتماعی

نشست هماهنگی رییس اطلاعات و فرهنگ هرات با شماری از یوتیوبران و فعالان رسانه‌های اجتماعی، به‌منظور بررسی چالش‌ها، شنیدن مشکلات و تقویت روند فعالیت‌های رسانه‌یی در این ولایت برگزار شد.
مو. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۱:۳۸
Background image

قانون حفظ آثار جهادی در ولایت میدان‌وردگ تشریح گردی

ریاست عمومی حفظ آثار جهادی به همکاری ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت میدان‌وردگ به اساس حکم زعیم کشور قانون حفظ آثار جهادی را تشریح کرد.
در این نشست، مفتی محمد طاهر احمد رییس عمومی حفظ آثار. . .

BACK TO NEWS