موسسه فیروزکوه در بخش بنیادهای فرهنگی و هنری همکاری خود را گسترش می‌دهد

rahim_admin
شنبه ۱۴۰۳/۲/۱۵ - ۱۱:۱۶
Kabul province

پنج‌شنبه مورخ(۲۳ شوال المکرم ۱۴۴۵) مولوی عتیق الله عزیزی معین فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ در دفتری کاریش با محترم هری رییس موسسه فیروزکوه در افغانستان دیدار کرد.

در جریان این دیدار محترم هری رییس موسسه فیروزکوه پیرامون فعالیت‌ها و مشکلات پروژه‌های این موسسه در ولایت‌های کابل و بامیان معلومات ارایه کرده، خواستار همکاری شد.

مولوی عتیق الله عزیزی معین فرهنگ و هنر ضمن ارزیابی پلان‌ها و فعالیت‌های موسسه فیروزکوه مشوره‌های لازم را شریک ساخته، افزود: موسسه فیروزکوه پیشینه‌ای مثبت در افغانستان دارد و در پرتو ارزش‌های فرهنگی و نیازهای مردم خدمات ارایه کرده‌است. اکنون زمان آن فرا رسیده است که این بنیاد خدمات و پروژه‌های خود‌را تقویت و افزایش دهد.

رییس موسسه فیروزکوه گفت: آنها در سال جاری تلاش‌های زیادی در بخش فرهنگی و هنری آغاز می‌کند و با هماهنگی وزارت اطلاعات و فرهنگ در تقویت و تجهیز پلان‌ها همکاری لازم خواهند کرد.


۲۰۲۴/۵/۲ ميلادي 
۱۴۰۳/۲/۱۳ ھ ش

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۵:۲۰
Background image

نصب بنرهای فرمان شماره ۱۷ در ساحات ولسوالی ده‌سبز

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کابل بنرهای فرمان شماره هفده زعیم کشور حفظه‌الله‌تعالی را در بخش‌های مختلف ولسوالی ده‌سبز این ولایت نصب کرد.
به گفتۀ مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کابل. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۳:۵۸
Background image

رییس امور جوانان؛ جوانان در تحکیم نظام و آبادی کشور مسوولیت اساسی دارند

این اظهارات را مولوی محمد داوود آغا هاشمی رییس امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ، در سیمینار یک‌روزه تحت عنوان (رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام ا.ا.ا. و آبادی کشور) در ولایت جوزجان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۵:۳۱
Background image

برگزاری سیمینار اصلاحی و فکری در الینگار

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لغمان به همکاری مشترک اداره فکری و فرهنگی الصارم سیمینار اصلاحی و فکری را با هدف جلوگیری از رسوم ناپسند و شناخت افکار باطل به حدود ۲۵۰ تن جوان راه‌اندازی کرد. . .

BACK TO NEWS