مسوولان رسانه‌های دولتی و خصوصی و خبرنگاران در ولایت هلمند تقدیر شدند 

wares_admin
شنبه ۱۴۰۳/۲/۲۹ - ۱۴:۴۰
....

پنج‌شنبه مورخ(۸ ذوالقعده ۱۴۵۵) از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت هلمند خبرنگاران و مسوولان رسانه‌های دولتی و خصوصی در جریان مراسم تقدیر شدند.

حافظ عبدالباری راشد رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت هلمند ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک کنندگان گفت: هدف از برگزاری این مراسم تقدیر خبرنگاران برتر، شریک نمودن مشکلات و همکاری در بخش مطبوعات می‌باشد.

وی افزود؛ از خبرنگاران و مسوولان رسانه‌های ولایت هلمند ابرازسپاس می‌نماییم که مطابق با اصول و قوانین امارت اسلامی فعالیت نموده‌اند.

مسوولان رسانه‌ها و خبرنگاران از همکاری ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت هلمند ابرازخرسندی کرده، افزودند: تلاش می‌کنند تا فعالیت‌های رسانه‌ای شأنرا مطابق قوانین نافذه کشور انجام دهند.

در پایان مراسم ۱۹ تن از مسوولان رسانه‌ها و خبرنگاران از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ با اهدای جوایز مادی و معنوی تقدیر شدند.

۲۰۲۴/۵/۱۶ ميلادی
۱۴۰۳/۲/۲۷ ھ ش

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۵:۲۰
Background image

نصب بنرهای فرمان شماره ۱۷ در ساحات ولسوالی ده‌سبز

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کابل بنرهای فرمان شماره هفده زعیم کشور حفظه‌الله‌تعالی را در بخش‌های مختلف ولسوالی ده‌سبز این ولایت نصب کرد.
به گفتۀ مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کابل. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۳:۵۸
Background image

رییس امور جوانان؛ جوانان در تحکیم نظام و آبادی کشور مسوولیت اساسی دارند

این اظهارات را مولوی محمد داوود آغا هاشمی رییس امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ، در سیمینار یک‌روزه تحت عنوان (رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام ا.ا.ا. و آبادی کشور) در ولایت جوزجان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۵:۳۱
Background image

برگزاری سیمینار اصلاحی و فکری در الینگار

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لغمان به همکاری مشترک اداره فکری و فرهنگی الصارم سیمینار اصلاحی و فکری را با هدف جلوگیری از رسوم ناپسند و شناخت افکار باطل به حدود ۲۵۰ تن جوان راه‌اندازی کرد. . .

BACK TO NEWS