محمد طاهر زهیر: توسعه و پیشرفت در جامعه وابسته به کتاب و کتاب خوانی است

farzad_moicgovaf
یکشنبه ۱۴۰۰/۲/۵ - ۱۳:۱۶
محمد طاهر زهیر: توسعه و پیشرفت در جامعه وابسته به کتاب و کتاب خوانی است

وزارت اطلاعات و فرهنگ به گرامیداشت از روز جهانی کتاب، امروز از کارکردهای فرهنگی شماری از نویسندگان جوان با اعطای تندیس، قدردانی کرد.

به گزارش خبرنگار آژانس باختر؛ در محفلی که به این مناسبت با حضور شماری از شخصیت های فرهنگی و مسوولان نهادهای فرهنگی، برگزار شد، محمد طاهر زهیر، سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ خاطرنشان کرد که توسعه و پیشرفت در جامعه، وابسته به کتاب و کتاب خوانی است.

سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ گفت که به گرامیداشت از روز جهانی کتاب، امروز از چهار جوانی که تازه در عرصۀ نوشتن کتاب و تولید فکر گام برداشته اند، با اعطای تندیس، قدردانی می شود تا کار فرهنگی آنان برجسته شود.

وی در رابطه به وضعیت کتاب و کتاب خوانی در کشور در مقایسه با کشورهای دیگر معلومات داد و فرهنگ کتاب خوانی را در کشور کمرنگ دانست و همچنان تاکید کرد: جوانانی که تازه در ساحۀ فرهنگ و نوشتن کتاب در حال ظهور اند، باید تشویق و تقدیر شوند.

محمد طاهر زهیر گفت که وزارت اطلاعات و فرهنگ با تمام توان از نشر و پخش کتاب و تولید فکر و اندیشه حمایت می کند.

همچنان عبدالمنان شیوای شرق معین امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ، در رابطه به اهمیت کتاب و کتاب خوانی صحبت کرد و خاطرنشان کرد که سمیه رامش، سعید شینواری، ریحانه رها و دستگیر فرهود، نویسندگان جوان استند که از کارکردهای فرهنگی آنان وزارت اطلاعات و فرهنگ با اعطای تندیس ها تقدیر می کند.

بعد، نویسندگان مذکور در صحبت های شان از توجۀ وزارت اطلاعات و فرهنگ به رشد و توسعۀ فرهنگ در کشور قدردانی کردند و در رابطه به نقش مطالعه و کتاب خوانی در راستای رشد جامعه، معلومات دادند.

سپس سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ و شماری از مسوولان، به این نویسندگان تندیس، اهدا کردند.

همچنان در اخیر این محفل، احمد ذکی امیری آمر کاپی رایت وزارت اطلاعات و فرهنگ، 600 جلد کتاب را به رییس کتابخانه های عامه تسلیم داد و خاطرنشان کرد که این آمریت سالانه در حدود یک هزار جلد کتاب جمع آوری شده را به کتابخانه عامه تسلیم می کند.

کابل/ 5 ثور/ باختر

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۹ - ۱۷:۵
Background image

سی و سه اثر تاریخی برگردانده شده از خارج، به موزیم ملی تسلیم داده شد

در حضورداشت محمد طاهر زهیر سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ، امروز ۳۳ اثر تاریخی برگردانده شده از خارج کشور را، نمایندۀ وزارت امورخارجه به رییس موزیم ملی تسلیم داد.
به گزارش خبرنگار آژانس. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۹ - ۱۶:۳۰
Background image

محمد طاهر زهیر، خواهان گسترش روابط فرهنگی با جمهوری تاجکستان شد

محمد طاهر زهیر، سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ امروز در دیدار با داکتر شریفی سعدی، سفیر تاجکستان در کابل روی گسترش روابط فرهنگی میان افغانستان و تاجکستان تاکید کرد.

به گزارش آژانس باختر؛. . .

پنجشنبه ۱۴۰۰/۲/۹ - ۱۴:۳۰
Background image

محمد طاهر زهیر: حضور جوانان در سطح های مختلف حکومتداری در شش سال اخیر، بی نظیر است

محمد طاهر زهیر سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ، امروز در نشست بازنگری ستراتیژی ملی جوانان، خاطرنشان کرد: تجربه نشان داده است که بیشتر کشور های جهان به واسطۀ نیروی جوانان شان به توسعه رسیده. . .

BACK TO NEWS