محمد طاهر زهیر بر بازسازی هر چه زودتر بالا حصار کابل تاکید کرد
محمد طاهر زهیر نامزد وزیر و سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ امروز در دیدار با رییس بنیاد فرهنگی آغا خان، در رابطه به بازسازی بالاحصار کابل، صحبت کرد .
به گزارش آژآنس باختر؛ در این دیدار، در رابطه به بازسازی و ترمیم بالا حصار کابل بحث صورت گرفت و تاکید شد که به این منظور، در آینده نزدیک تفاهمنامۀ همکاری میان وزارت اطلاعات و فرهنگ و بنیاد فرهنگی آغاخان به امضا برسد.
سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ با تاکید بر بازسازی هر چه زود تر بالا حصار کابل، گفت که این بناه تاریخی، 1800 سال قدمت دارد و برای تاریخ و فرهنگ افغانستان بسیار مهم است .
وی افزود که بالاحصار کابل مرکز سلطنت بابرشاه و شاهان افغانستان تا قبل ازسال 1890 بود و به عنوان مرکز سلطنت استفاده می شد.
همچنان در این دیدار، اجمل میوندی رییس بنیاد فرهنگی آغاخان در رابطه به برنامه های آن نهاد در راستای ترمیم و مرمت اماکن و آبده های تاریخی، معلومات داد و خاطر نشان کرد که کار پروژۀ بازسازی بالا حصار کابل، تا نزدیک به 10 سال را در بر خواهند گرفت.
وی ابراز آمادگی کرد که در آیندۀ نزدیک در این زمینه، بنیاد فرهنگی آغا خان با وزارت اطلاعات و فرهنگ تفاهم نامۀ همکاری، امضا خواهد کرد .
کابل /3 میزان / باختر
