شماری از شکایت های رسانه یی، بررسی شد

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۶ - ۱۳:۴۱
شماری از شکایت های رسانه یی، بررسی شد

به ریاست محمد طاهر زهیر نامزد وزیر و سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ امروز نشست کمیسیون بررسی شکایات و تخلفات رسانه یی، برگزار شد.
به گزارش خبرنگار آژانس باختر؛ در این نشست، روی پنج شکایت رسانه یی که شماری از نهاد ها به کمیسیون ارسال کرده است، بحث صورت گرفت.
اعضای کمیسیون بعد از بررسی شکایات مذکور و پس از شنیدن دلایل جوانب قضایا، دربرخی از موارد خواهان ارائه اسناد بیشتر شدند و مطابق به اصول و صلاحیت های کمیسیون در رابطه به هر شکایت فیصله های لازم کردند.
همچنان سرپرست وزارت اطلاعات و فرهنگ تاکید کرد که اعضای کمیسیون به تسریع روند بررسی شکایات و تخلفات رسانه یی بکوشند و در بررسی های شان دقت بیشتر به خرج بدهند.

کابل / 26 میزان / باختر

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۳:۱۳
Background image

تقدیر از اشتراک‌کنندگان برتر امتحان فرمان شماره ۱۷ در ولسوالی اله‌سای

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا و ادارهٔ فکری و فرهنگی تنویر امتحان فرمان شماره ۱۷ عالی‌قدر امــیرالمومـنـین حفـظه‌الله را میان ۶۰۰ تن از شاگردان مکاتب و مدارس ولسوالی اله‌سای این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۳:۹
Background image

برگزاری نشستی با هدف حفاظت از ساحه تاریخی استوپه توپ‌دره در پروان 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پروان نشست پیرامون ارزش و حفاظت آبدات تاریخی ساحهٔ استوپه توپ‌دره راه‌اندازی کرد که در این نشست نماینده مقام ولایت پروان، مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۰:۳۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با فعالان رسانه‌های اجتماعی 

نشست هماهنگی میان مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات و فعالان رسانه‌های اجتماعی به هدف بررسی نقش ارزنده رسانه‌های نوین در آگاهی‌دهی، انعکاس واقعیت‌ها و تقویت ارتباط میان مردم و ادارات. . .

BACK TO NEWS