سیمینار آموزشی یک روزه به استادان در نورستان برگزار شد

tawana_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۱ - ۱۰:۰
pojh

از سوی آمریت امور جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت نورستان سیمینار یک روزه آموزشی به استادان پوهنتون، انیستیتوت کثیرالرشتوی و ریاست معارف در پارون مرکز این ولایت برگزار شد.
در این سیمینار به استادان در مورد بیداری فکری، حاکمیت اسلامی، داشتن فکر اسلامی، خوارج، باغیان و موضوعاتی دیگر معلومات همه‌جانبه ارائه گردید.
مولوی سمیع‌الحق حق‌بیان رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت نورستان ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک کنندگان سیمینار از قربانی‌های مردم در حاکمیت نظام اسلامی یادآوری کرده، علاوه نمود: بنیادهای علمی بخش مهم پیشرفت نظام و خدمت به کشور است. وی از استادان خواست که برای بقاء و پیشرفت نظام از نظام اسلامی حمایت نمایند و با اتحاد و همبستگی خدمت کشور کنند.
شیخ محمد عثمان رییس محکمه شهری و سخنرانان دیگر در جریان سیمینار در مورد ارزش و اهداف بیداری فکری صحبت‌های مؤثر و مفیدی بیان کردند و برگزاری چنین برنامه‌ها را مهم عنوان نمودند. آنان از استادان خواستند که با استفاده از علم و دانش شأن در اصلاح فکری جوانان مسوولیت شأنرا انجام دهند.
اشتراک کنندگان سیمینار از برگزاری سیمینار ابرازخرسندی کردند و خواستار برگزاری برنامه‌های دیگر نیز شدند.

۱۴۴۶/۵/۱۹ هـ ق
۱۴۰۳/۹/۱ هـ ش

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۳:۱۳
Background image

تقدیر از اشتراک‌کنندگان برتر امتحان فرمان شماره ۱۷ در ولسوالی اله‌سای

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا و ادارهٔ فکری و فرهنگی تنویر امتحان فرمان شماره ۱۷ عالی‌قدر امــیرالمومـنـین حفـظه‌الله را میان ۶۰۰ تن از شاگردان مکاتب و مدارس ولسوالی اله‌سای این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۳:۹
Background image

برگزاری نشستی با هدف حفاظت از ساحه تاریخی استوپه توپ‌دره در پروان 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پروان نشست پیرامون ارزش و حفاظت آبدات تاریخی ساحهٔ استوپه توپ‌دره راه‌اندازی کرد که در این نشست نماینده مقام ولایت پروان، مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۱ - ۱۰:۳۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با فعالان رسانه‌های اجتماعی 

نشست هماهنگی میان مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات و فعالان رسانه‌های اجتماعی به هدف بررسی نقش ارزنده رسانه‌های نوین در آگاهی‌دهی، انعکاس واقعیت‌ها و تقویت ارتباط میان مردم و ادارات. . .

BACK TO NEWS