رهبری وزارت اطلاعات و فرهنگ مرگ استاد کشمی را ضایعه خواند

Anonymous (not verified)
شنبه ۱۳۹۹/۷/۲۶ - ۱۳:۳۵
رهبری وزارت اطلاعات و فرهنگ مرگ استاد کشمی را ضایعه خواند

رهبری وزارت اطلاعات و فرهنگ از مرگ استاد درمحمد کشمی ابراز تاثر کرد.
استاد درمحمد کشمی آواز خوان محلی پرآوازۀ کشور بود و در نواختن دمبوره و غیچک نیز دست بالایی داشت.
وی در قریۀ فرخجانی های ولسوالی کشم بدخشان زاده شد و از جوانی به سرایش آهنگ محلی و نواختن دبموره پرداخت و در میان مردم شهرت یافت.
مرحوم استاد کشمی برای اجرای کنسرت به آلمان، فرانسه، آسپانیا، امارات متحده عربی، تاجکستان، ترکمنستان و ایران سفر کرده بود.
او به اثر بیماری یی که عاید حالش گردیده بود، به عمر 88 سالگی درگذشت.
رهبری وزارت اطلاعات و فرهنگ مرگ این هنرمند نامدار را در عرصه هنر موسیقی کشور ضایعه می داند و از خداوند منان برای وی بهشت برین و به جامعۀ هنری کشور، خانواده و اقارب مرحومی صبر و شکیابی مسئلت دارد.

کابل/26میزان/باختر

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۴۸
Background image

برگزاری نشست هماهنگی خبرنگاران و مسوولان ادارات امارتی در تخار 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت تخار نشست هماهنگی با خبرنگاران، مسوولان رسانه‌ها و نمایندگان ادارات امارتی برگزار کرد.
در این نشست، روی موضوعات مرتبط به هماهنگی بهتر میان رسانه‌ها و ادارات،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۵:۷
Background image

اعلان نتایج امتحان مسابقه فرمان شماره هفدهم

به مناسبت هفته کتاب محفل اعلان نتایج امتحان مسابقه فرمان شماره هفدهم عالی‌قدر امیرالمومنین حفظه‌الله تعالی امروز با حضور مسوولان محلی، استادان و محصلان در ولایت بادغیس برگزار شد.
رییس. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۲/۳۰ - ۱۳:۲۱
Background image

صد تن از جوانان پس از فراگیری آموزش‌های فکری و عقیدوی در بغلان فارغ شدند

مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ بغلان می‌گویند که صد تن از جوانان در این ولایت، پس از سپری‌کردن یک ماه آموزش‌های فکری و عقیدوی، از یک برنامه آموزشی فارغ گردیده‌اند.
رییس اطلاعات و فرهنگ. . .

BACK TO NEWS