در مرکز آموزشی لوگر به ۳۰۰ تن شاگرد برنامه آموزشی بهاری آغاز شد!

rahim_admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۲/۶ - ۱۰:۵۹
Logar province

چهارشنبه مورخ(۱۵ شوال المکرم ۱۴۴۵) از سوی آمریت امور جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ به ۳۰۰ تن شاگرد‌ برنامه آموزشی بهاری آغاز شد.

رفیع الله صمیم رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت لوگر ضمن تبریکی آغاز روند آموزشی به شاگردان گفت: زمان به همه با ارزش است بالخصوص به ما افغان‌ها از همه بارزش است؛ چون‌که کشور ما به زحماتی و کار زیادی نیاز دارد.

آقای صمیم افزود: اکنون ما در راه تکنالوژی، پیشرفت و ترقی گام نهاده‌ایم و باید در این عرصه نیز دشمنان را شکست دهیم و کشور خویش را خودکفا و از احتیاج دیگران آزاد سازیم.

حسیب الله حبیب مدیر مرکز آموزشی گفت: در برنامه آموزشی بهاری بیشتر از ۳۰۰ تن جوان اشتراک نموده بودند که سهولت‌های زیادی به آنان فراهم شده‌است و جوانان بر علاوه زبان انگلیسی و کمپیوتر در بخش فن‌بیان نیز تحت آموزش قرار خواهند گرفت.


۲۰۲۴/۴/۲۴ ميلادي
۱۴۰۳/۲/۵ هــ ش

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۵:۲۰
Background image

نصب بنرهای فرمان شماره ۱۷ در ساحات ولسوالی ده‌سبز

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کابل بنرهای فرمان شماره هفده زعیم کشور حفظه‌الله‌تعالی را در بخش‌های مختلف ولسوالی ده‌سبز این ولایت نصب کرد.
به گفتۀ مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کابل. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۶ - ۱۳:۵۸
Background image

رییس امور جوانان؛ جوانان در تحکیم نظام و آبادی کشور مسوولیت اساسی دارند

این اظهارات را مولوی محمد داوود آغا هاشمی رییس امور جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ، در سیمینار یک‌روزه تحت عنوان (رسالت و نقش جوانان در تحکیم نظام ا.ا.ا. و آبادی کشور) در ولایت جوزجان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۷/۲۵ - ۱۵:۳۱
Background image

برگزاری سیمینار اصلاحی و فکری در الینگار

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لغمان به همکاری مشترک اداره فکری و فرهنگی الصارم سیمینار اصلاحی و فکری را با هدف جلوگیری از رسوم ناپسند و شناخت افکار باطل به حدود ۲۵۰ تن جوان راه‌اندازی کرد. . .

BACK TO NEWS