حسینه صافی شاعران و نویسندگان را سرمایه های فرهنگی کشوردانست

Anonymous (not verified)
دوشنبه ۱۳۹۸/۱۱/۷ - ۱۱:۳۶
حسینه صافی شاعران و نویسندگان را سرمایه های فرهنگی کشوردانست

حسینه صافی سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ امروز دردیدار با یک تن ازنویسندگان جوان پکتیا که دید چشمانش را ازدست داده است ، درراستای تداوی وی همکاری این وزارت را ابراز کرد .
به گزارش خبرنگارآژانس باختر: دراین دیدار فرید احمد تسکین یک تن از شاعران و نویسندگان جوان پکتیا که  بیش از یک سال است دید چشمانش را ازدست داده است، دررابطه به آثاری که نوشته است به سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ معلومات داد و گفت که تاحال 5 اثر نوشته است که شامل :  " وجود " ، " موجود " دو اثر شعری و همچنان " وجودی عذاب خپلی علمی او فلسفی ویناوی " ، " فخر افغان عدم تشدد او سیاسی تحلیل " و " په لویه پکتیا کی دجرگی نن او پرون " است.
او از وزارت اطلاعات وفرهنگ خواست که درزمینه چاپ آثارش و همچنان تداوی چشمانش  وی را یاری کند.
حسینه صافی شاعران و نویسندگان را سرمایه های فرهنگی کشور دانست واز کارکرد های فرهنگی این نویسنده جوان ستایش کرد ودرکنار آن که برایش شفا آرزو کرد ، خاطرنشان کرد که وزارت اطلاعات وفرهنگ به منظور تداوی چشمان این نویسنده جوان، آن چه در توان دارد ٬همکاری خواهد کرد .
سرپرست وزارت اطلاعات وفرهنگ درراستای چاپ شماری از آثار وی نیز همکاری این وزارت را ابراز کرد.

کابل / ۶دلو/ باختر

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۶:۳
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی 

به ریاست مولوی رحمت الله ریحان رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت ارزگان نشست هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی راه‌اندازی گردید. هدف از برگزاری این نشست، ایجاد هماهنگی بیشتر در زمینه فعالیت. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۵:۷
Background image

برگزاری نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب

دوشنبه مورخ(۲۴ ربیع‌الاول ۱۴۴۸)، به رهبری مهاجر فراهی معین امور نشرات نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتابِ وزارت اطلاعات و فرهنگ در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در این نشست درمورد شماری. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۶/۱۶ - ۱۰:۲۷
Background image

فراهم کردن زمینه آموزش رایگان برای ده‌ها جوان در کندز 

آمریت امور جوانان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کندز، زمینه آموزش رایگان زبان انگلیسی را برای ده‌ها جوان بی‌بضاعت در این ولایت فراهم کرد.
آمر امور جوانان گفت: جوانان باید از فرصت‌های. . .

BACK TO NEWS