تقدیر از اشتراک‌کنندگان برتر رقابت کتاب امام ابوحنیفه رحمه‌الله‌علیه در ولایت هلمند

wasim_admin
چهارشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۲ - ۱۱:۳۰
..

از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت هلمند به همکاری اداره فکری و فرهنگی الرباط ۲۰ تن از اشتراک‌کنندگان برتر رقابت کتاب امام ابوحنیفه رحمه‌الله‌علیه تقدیر شدند.
آقای محب‌الرسول نماینده ادارهٔ فکری و فرهنگی الرباط، گفت: چنین رقابت‌ها برای آشنایی با مذهب امام ابوحنیفه رحمه‌الله‌علیه و زندگی و روش ایشان بسیار مهم است. امارت اسلامی برای پاسداری از مذهب امام ابوحنیفه رحمه‌الله‌علیه عزم جدی دارد. نماینده ادارهٔ الرباط وعده داد که این‌گونه رقابت‌ها را بیشتر برگزار کنند تا جامعه ما شناخت بهتری از زندگی و مذهب امام ابوحنیفه رحمه‌الله‌علیه پیدا کند.
هم‌چنان آمر امور جوانان گفت: هدف از این رقابت، آگاهی بیشتر جوانان از مذهب حنفی، افزایش اطلاعات آنان دربارهٔ نظام اسلامی و حفاظت از مذهب حنفی در برابر دشمنان است تا جوانان آگاهی همه‌جانبه‌تری از مذهب خود به دست آورند و از آن به‌خوبی دفاع کنند.
آمر امور جوانان افزود که ریاست اطلاعات و فرهنگ تلاش می‌کند تا در بخش علم و دانش خدمات بیشتری برای جوانان ارائه کند و سطح آگاهی آنان را بالاتر ببرد.
قابل یادآوری‌ست که به برندگان مقام اول و دوم رقابت، کمپیوترها، به برندگان مقام سوم، چهارم و پنجم، ساعت دستی و به پانزده نفر دیگر از شرکت‌کنندگان برتر و برگزارکنندگان رقابت هدایای مختلف مادی و معنوی اهداء شد.

۱۴۴۷/۶/۱۲ هـ ق

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۵:۴۷
Background image

برگزاری مسابقه سیرت النبیﷺ میان حدود ۱۰۰۰ تن در گردیز

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پکتیا به هماهنگی مشترک ریاست معارف این ولایت و اداره فکری و فرهنگی الکوثر مسابقه سیرت النبیﷺ را میان حدود ۱۰۰۰ تن شاگرد مکاتب خصوصی شهر گردیز این ولایت راه. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۵:۳۶
Background image

برگزاری مسابقه هنری و نمایشگاه سه روزه در پکتیا 

ریاست هنرستان وزارت اطلاعات و فرهنگ و ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت پکتیا مسابقه آثار هنری را میان حدود ۱۰۰ تن راه‌اندازی کردند و هم‌چنان نمایشگاه سه روزه آثار هنری این هنرمندان نیز آغاز. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۷/۱۹ - ۱۵:۲۷
Background image

یک‌هزار و ۲۰۰ عنوان کتاب به کتاب‌خانه عامه بغلان اهدا گردید 

یک‌هزار و ۲۰۰ عنوان کتاب از سوی مقام ولایت بغلان به کتاب‌خانه عامه ریاست اطلاعات و فرهنگ این ولایت اهدا شد.
مولوی اسدالله مصطفی هاشمی رییس اطلاعات و فرهنگ بغلان، گفت که این کتاب‌ها بخش. . .

BACK TO NEWS