برگزاری نشست هماهنگی با خبرنگاران و مسوولان مطبوعاتی ادارات امارتی در کندز

wasim_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۹ - ۱۱:۱۰
...

نشست هماهنگی به ریاست ملا محمد خان دعوت والی ولایت کندز و به هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ این ولایت با خبرنگاران، نمایندگان رسانه‌های محلی، مسوولان مطبوعاتی ادارات امارتی و سخن‌گویان در مقام ولایت راه‌اندازی شد.
در آغاز، مولوی گل‌محمد الیاس رییس اطلاعات و فرهنگ، از حمایت همه‌جانبه مقام ولایت سپاس‌گزاری کرد و افزود که ریاست اطلاعات و فرهنگ به‌صورت پیوسته نشست‌هایی را با مسوولان رسانه‌ها و خبرنگاران برگزار کرده است تا مشکلات آن‌ها شنیده شود و برای حل چالش‌ها و رسیدگی به پیشنهادها اقدام صورت گیرد.
در همین حال، ضیاءالحق زاهد مسوول کمیته ولایتی مصوونیت خبرنگاران آزاد، به نمایندگی از خبرنگاران سخن گفت، وی از تلاش‌های ریاست اطلاعات و فرهنگ قدردانی کرد و مشکلات رسانه‌های محلی در کندز را با والی در میان گذاشت.
ملا محمد خان دعوت والی کندز، ضمن خوش‌آمدگویی به اشتراک کنندگان گفت: الحمدلله، رسانه‌ها در کندز تا کنون فعالیت‌های خود را به‌خوبی پیش برده‌اند و انتظار می‌رود که پس از این نیز مطابق به اصول و پالیسی امارت اسلامی، مسوولیت‌های رسانه‌یی خود را ادامه دهند. وی تأکید کرد که مقام ولایت پشتیبان کامل رسانه‌ها است.
آقای محمد خان دعوت مشکلات مسوولان رسانه‌ها و خبرنگاران را استماع کرد و اطمینان داد که در آینده نشست‌های بیشتری برگزار خواهد شد تا مشکلات موجود در برابر رسانه‌ها حل گردد.

۱۴۴۷/۵/۱۹ هـ ق

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۴:۴۰
Background image

برگزاری نتایج مسابقهٔ کتاب تحت عنوان «اثرات اطاعت در استحکام نظام اسلامی» در ولایت سرپل

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت سرپل به همکاری اداره علمی و فرهنگی البرز مسابقه‌یی کتاب تحت عنوان «اثرات اطاعت در استحکام نظام اسلامی» میان شش صد تن منسوبین امنیتی این ولایت برگزار کرده بود. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۴:۹
Background image

دیدار سفیر آذربایجان و هیأت همراه‌اش با معین گرځندوی، مالی و اداری 

شنبه مورخ(۲۲ جمادی‌الثانی ۱۴۴۷) آقای الهام محمدوف سفیر کشور آذربایجان در کابل و تارایل اسماعیلوف قنسول این کشور با مولوی قدرت الله جمال معین گرځندوی، مالی و اداری وزارت اطلاعات و فرهنگ. . .

شنبه ۱۴۰۴/۹/۲۲ - ۱۲:۲۶
Background image

سبک مینیاتوری بهزاد در فهرست میراث فرهنگی یونسکو ثبت شد

مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ هرات می‌گویند که هنر مینیاتوری استاد کمال‌الدین بهزاد، پس از طی مراحل فنی و فرهنگی، به گونه رسمی در فهرست میراث فرهنگی ناملموس سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی. . .

BACK TO NEWS