برگزاری نشست هماهنگی با خبرنگاران رسانه‌های محلی 

wasim_admin
شنبه ۱۴۰۵/۲/۲۶ - ۱۵:۵۴
.

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کنر نشست هماهنگی با خبرنگاران رسانه‌های محلی جهت بهبود امور رسانه‌یی راه‌اندازی کرد.
رییس اطلاعات و فرهنگ گفت که امارت اسلامی تلاش می‌کند رسانه‌ها تقویت شوند تا مشکلات مردم به‌گونه بهتر به مسوولان برسد و دست‌آوردهای ادارات امارتی نیز با مردم شریک ساخته شود. به گفتهٔ مسوولان، ریاست اطلاعات و فرهنگ در همه بخش‌ها با رسانه‌ها همکاری کامل دارد.
هم‌چنان در جریان این نشست، خبرنگاران مشکلات و پیشنهادات خود را با مسوولان در میان گذاشتند و مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ اطمینان دادند که به مشکلات رسیدگی کرده و پیشنهادات را بررسی خواهند کرد.

۱۴۴۷/۱۱/۲۹ هـ ق

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۴:۴۴
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی و مسوولان رسانه‌ها در لغمان

به رهبری مولوی عبدالنور رسولی رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت لغمان نشست هماهنگی با سخن‌گویان ادارات امارتی و مسوولان رسانه‌های این ولایت راه‌اندازی گردید.
در این نشست نمایندهٔ کمیته مصوونیت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۴:۴۱
Background image

دیدار رییس اطلاعات و فرهنگ با ولسوالان چهار ولسوالی ولایت فاریاب 

رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت فاریاب با ولسوالان اندخوی، خان‌چهارباغ، قرغان و قرمقول دیدار کرد.
در این نشست‌ها پیرامون جمع‌آوری و ثبت سوانح و آثار شهدای جهاد بیست‌ساله، حفاظت از ساحات. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۴/۲ - ۱۴:۳۵
Background image

بررسی و نظارت کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات از ناحیه چهارم شهر کابل

کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات معینیت امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ از لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات ساحه بره‌کی ناحیه چهارم شهر کابل بررسی و نظارت کردند.
در نخست، سید محمود. . .

BACK TO NEWS