برگزاری نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب

wasim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۵/۱۴ - ۸:۵۸
...

دوشنبه مورخ(۱۰ صفرالمظفر ۱۴۴۷) نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب معینیت امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ به رهبری مهاجر فراهی معین امور نشرات در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در آغاز منشی کمیسیون گزارش نشست قبلی را ارائه کرد و دست‌آوردها و فعالیت‌های کمیسیون مثبت ارزیابی شد.
در این نشست دربارهٔ ۶۶۶ جلد کتاب‌ مختلف‌العنوان تصامیم لازم اتخاذ گردید و کتاب‌های که مطابق با ارزش‌های اسلامی و افغانی بوده، اجازه چاپ را دریافت نمودند.
قابل یادآوری‌ست که در پایان نشست ۳۴ جلد کتاب راجع شده به کمیسیون، به اعضای کمیسیون توزیع گردید تا گزارش آنرا به نشست آینده ارائه دهند.

۱۴۰۴/۵/۱۳ ه‍ ش

تازه ترین اخبار

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۴:۲۶
Background image

تقدیرشاگردان خلاق مکتب خصوصی در کاپیسا 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت کاپیسا شماری از شاگردان مکتب خصوصی را که در بخش‌های خطاطی، خوشنویسی و نقاشی فعالیت‌های ابتکاری انجام داده، طی مراسمی تقدیر کرد.
رییس اطلاعات و فرهنگ در جریان. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۴ - ۱۳:۲۰
Background image

شمشیرتاریخی به موزیم ملی سپرده شد

حبیب الرحمن نوری یک تن از باشندگان ولایت پکتیا شمشیر تاریخی را به موزیم ملی در حضور مولوی عتیق الله عزیزی معین فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ سپرد.
به گفتۀ حبیب الرحمن نوری؛ این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۲۳ - ۱۵:۴۷
Background image

سپرده شدن چند اثر جهادی به ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت سرپل 

دو اثر جهادی دست‌ساز مجاهدین مربوط به دوران جهاد بیست ساله علیه اشغال آمریکا و متحدانش، از طرف مولوی نوراحمد خالد، از دلگی‌مشران ولسوالی سانچارک ولایت سرپل، با حضور ملا عبدالغفار حقنما. . .

BACK TO NEWS