برگزاری سیمینار آموزشی ترویج فرهنگ مطالعه

wasim_admin
دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۲ - ۹:۵۸
...

ریاست کتاب‌خانه‌های عامه وزارت اطلاعات و فرهنگ، سیمینار آموزشی یک‌روزه را با عنوان (ترویج فرهنگ مطالعه) برای جمع زیادی از جوانان در مرکز آموزشی ریاست اطلاعات و فرهنگ ننگرهار برگزار کرد.
در این سیمینار، دکتور رفیع‌الله صمیم رییس کتاب‌خانه‌های عامه، دربارهٔ اهمیت و فواید مطالعه سخن گفت و تأکید کرد: اگر می‌خواهیم کشور ما پیشرفت کند و از تأثیرات منفی بیگانگان در امان بماند، لازم است فرهنگ مطالعه را در جامعه گسترش دهیم و همه به‌صورت مشترک برای ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی تلاش کنیم.
به گفتهٔ آقای صمیم؛ در حال حاضر ۱۰۹ کتاب‌خانه عامه تحت چتر وزارت اطلاعات و فرهنگ در سراسر کشور فعال است و تلاش‌ها ادامه دارد تا این کتاب‌خانه‌ها هرچه بیشتر معیاری و مجهز شوند.
هم‌چنان مولوی ذبیح‌الله نورانی رییس اطلاعات و فرهنگ ننگرهار، تأکید کرد که مطالعه، اساس رشد فکری، توانمندی علمی و آینده‌یی روشن ملت است.
وی جوانان را تشویق کرد که کتاب را به‌عنوان دوست جدایی‌ناپذیر زندگی خود انتخاب کنند.

۱۴۴۷/۷/۲۲هـ ق

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۳۰
Background image

رونمایی کتاب (شهدای لیلةالقدر)

ریاست کتاب‌خانه‌های‌عامهٔ معینیت فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ از کتاب (شهدای لیلةالقدر) تألیف قاری شمشاد حذیفه بریا در تالار کتاب‌خانه‌های عامه رونمایی کرد.
در مراسم رونمایی کتاب،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۸
Background image

نمایشگاه کتاب (جلوه دانش) در پوهنتون غزنی برگزار شد

ریاست اطلا عات و فرهنگ ولایت غزنی به همکاری ریاست پوهنتون و اداره فرهنگی و فکری الکوثر نمایشگاه یک‌روزه کتاب را در محوطه پوهنتون این ولایت راه‌اندازی نمود.
شیخ عبدالمالک محسن رییس. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۱۹
Background image

برگزاری نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب

دوشنبه مورخ(۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸)، نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب معینیت امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در این نشست درمورد شماری از کتاب‌ها تصامیم. . .

BACK TO NEWS