برگزاری برنامهٔ تحت عنوان(مشارکت و دخیل‌سازی جامعه) در ولایت سرپل

wasim_admin
پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۴ - ۱۳:۲۶
....

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت سرپل به همکاری موسسه اکتید برنامهٔ یک روزهٔ تحت عنوان (مشارکت و دخیل‌سازی جامعه) با حضور رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت سرپل، علمای‌کرام، متفذین قومی، قریداران و جوانان در کتاب‌خانه عامه برگزار کرد.
در آغاز فرمان شماره ۱۷ عالیقدر امیرالمومنین حفظه‌‌الله‌ پیرامون رسم و رواج‌های ناپسند در مراسم عروسی، تدفین میت و برگشت حجاج از بیت الله شریف توسط آمر امور جوانان به خوانش گرفته شد و به تطبیق کامل این فرمان تأکید گردید.
ملا عبدالغفار حقنمآ رییس اطلاعات و فرهنگ گفت: علماء، متنفذین و جوانان در جامعه از جایگاه خاصی برخوردار اند. از این خاطر برای همه اقشار جامعه لازم است که جهت جلوگیری از رسم و رواج‌‌های ناپسند در جامعه تلاش نمایند. وی هم‌چنان افزود: اطفال چشم امید جامعه اند و پیشرفت کشور در آینده بر دوش آن‌ها سپرده می‌شود؛ ما و شما باید در تربیت فرزندان خویش دقت کامل نموده و آشنایی کامل با علم دینی و عصری را برای آنان فراهم نماییم تا بتوانند به نظام، مردم و جامعه خدمت کنند.
سپس اشتراک کنندگان از برگزاری این برنامه پیرامون محافظت و حقوق اطفال از ریاست اطلاعات و فرهنگ قدردانی کرده و درمورد حقوق‌ و جایگاه و منزلت اطفال از نظر اسلام صحبت نموده، گفتند: اطفال خویش را طوری تربیت کنیم که قدر پدر و مادر، علماء، نظام و مردم خویش را بدانند و به آنان خدمت کنند.

۱۴۴۷/۷/۴ ه‍ ق

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۵:۳۰
Background image

رونمایی کتاب (شهدای لیلةالقدر)

ریاست کتاب‌خانه‌های‌عامهٔ معینیت فرهنگ و هنر وزارت اطلاعات و فرهنگ از کتاب (شهدای لیلةالقدر) تألیف قاری شمشاد حذیفه بریا در تالار کتاب‌خانه‌های عامه رونمایی کرد.
در مراسم رونمایی کتاب،. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۴:۵۸
Background image

نمایشگاه کتاب (جلوه دانش) در پوهنتون غزنی برگزار شد

ریاست اطلا عات و فرهنگ ولایت غزنی به همکاری ریاست پوهنتون و اداره فرهنگی و فکری الکوثر نمایشگاه یک‌روزه کتاب را در محوطه پوهنتون این ولایت راه‌اندازی نمود.
شیخ عبدالمالک محسن رییس. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۰ - ۱۳:۱۹
Background image

برگزاری نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب

دوشنبه مورخ(۲۹ ربیع‌الثانی ۱۴۴۸)، نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب معینیت امور نشرات وزارت اطلاعات و فرهنگ در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در این نشست درمورد شماری از کتاب‌ها تصامیم. . .

BACK TO NEWS