برنامه آموزشی روان‌درمانی برای خبرنگاران در بغلان برگزار شد

wasim_admin
دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۰:۲
...

برنامه آموزشی یک روزه روان‌درمانی با هدف افزایش آگاهی خبرنگاران در زمینه سلامت روان و مدیریت فشارهای روانی، برای ۲۰ تن از خبرنگاران محلی در ولایت بغلان برگزار شد.
مولوی سمیع‌الله مصباح آمر اطلاعات ریاست اطلاعات و فرهنگ بغلان، گفت که این برنامه از سوی کمیته مصوونیت اجتماعی خبرنگاران، با هماهنگی ریاست اطلاعات و فرهنگ بغلان، برگزار شده و توسط یکی از متخصصان روان‌درمانی پیش برده شد.
عبدالواحد وحدت، نماینده کمیته مصوونیت اجتماعی خبرنگاران، گفت که در این برنامه، خبرنگاران در مورد سلامت روان، مدیریت فشارهای روانی و راه‌های مقابله با چالش‌های مرتبط با کار رسانه‌یی آموزش دریافت کردند.
هم‌چنان، سخنگوی والی بغلان، درباره اهمیت و نقش رسانه‌ها صحبت کرده و ضمن قدردانی از ریاست اطلاعات و فرهنگ و کمیته مصونیت اجتماعی خبرنگاران، بر حمایت از برنامه‌های آموزشی برای خبرنگاران تأکید کرد.
در همین حال، اشتراک‌کنندگان برگزاری این برنامه یک‌روزه را مفید دانسته و خواهان برگزاری برنامه‌های آموزشی مشابه در آینده شدند.
۱۴۴۸/۴/۱۵ هـ ق

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۲:۴۴
Background image

سیمینار آموزشی روان‌درمانی برای خبرنگاران در لغمان برگزار شد

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لغمان با همکاری مشترک کمیته مصوونیت خبرنگاران، سیمینار آموزشی یک‌روزه را تحت عنوان (روان‌درمانی) برای خبرنگاران رسانه‌های مختلف این ولایت برگزار کرد.
مولوی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۲:۳۴
Background image

نشست هماهنگی مشترک حکومت و رسانه‌ها در سمنگان برگزار شد

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت سمنگان با همکاری کمیته مصوونیت خبرنگاران، نشست هماهنگی کمیته مشترک حکومت و رسانه‌ها امروز با حضور مسوولان رسانه‌ها، خبرنگاران و سخن‌گویان ادارات امارتی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۷/۶ - ۱۲:۱۵
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با نویسندگان و جوانان فعال شبکه‌های اجتماعی 

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت ارزگان به همکاری اداره فکری و فرهنگی الرباط نشست هماهنگی با نویسندگان و جوانان فعال شبکه‌های اجتماعی این ولایت راه‌اندازی کرد.
هدف از برگزاری این نشست، ایجاد. . .

BACK TO NEWS