بررسی و نظارت کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات از ناحیه‌های دوم، چهارم و دهم شهر کابل

wasim_admin
سه‌شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۳ - ۱۵:۷
...

کمیسیون اصلاح لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات از لوحه‌های نصب شده جهت آدرس‌یابی در ناحیه‌های دوم، چهارم و دهم شهر کابل بررسی و نظارت کردند.
در آغاز این برنامه نظارتی و اصلاحی درمورد اهمیت ساحه‌های متذکره و چگونگی اصلاح و نظارت از لوحه‌ها و تابلوهای اعلانات با رسانه‌ها و اصناف صحبت گردید و برای لوحه‌ها و تابلوهای غیرمعیاری از طرف اعضای مسلکی کمیسیون بدیل به زبان‌های ملی کشور ارائه گردیده و از سوی هم برای شماری از آن‌ها پیشنهادات اصلاحی ارائه شد.
هم‌چنان شمار زیادی از لوحه‌های نصب‌شده شاروالی کابل مطابق معیارات طرز‌العمل کمیسیون عیار بوده و لوحه‌هایی که دارای نواقص بودند، قرار است در نشست آینده کمیسیون مورد تصمیم‌گیری قرار گیرند.
قابل ذکر است که در این برنامه ساحوی بیش از (۲۵) لوحهٔ نصب شدهٔ ادارهٔ محترم شاروالی کابل بازنگری گردید.

۱۴۴۷/۷/۲۳ ه‍ ق

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۴:۵۹
Background image

معین گرځندوی، مالی و اداری با رییس اطلاعات و فرهنگ ننگرهار دیدار کرد

مولوی قدرت الله جمال معین گرځندوی، مالی و اداری وزارت اطلاعات و فرهنگ در رأس یک هیأت به ولایت ننگرهار سفر کرد. در جریان این سفر، وی با مولوی ذبیح‌الله نورانی رییس اطلاعات و فرهنگ. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۳:۱۴
Background image

برگزاری سیمینارهای یک‌روزه آموزشی برای خبرنگاران در ولایات پکتیکا و سرپل

ریاست‌های اطلاعات و فرهنگ پکتیکا و سرپل با همکاری اتحادیه خبرنگاران آزاد این دو ولایت، سیمینارهای یک‌روزه‌یی برای خبرنگاران، مسوولان رسانه‌های محلی و سخن‌گویان ادارات امارتی برگزار. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۲:۲۵
Background image

هیأت وزارت اطلاعات و فرهنگ از امور بازسازی خانقاه پدر مولانا جلال‌الدین محمد بلخی دیدار کردند

انجنیر محمد حسیب نسیمی رییس حفظ آبدات تاریخی وزارت اطلاعات و فرهنگ به همراهی مولوی محمدالله ضرار رییس اطلاعات و فرهنگ ولایت بلخ از امور بازسازی خانقاه پدر مولانا جلال‌الدین محمد بلخی. . .

BACK TO NEWS