امتحان کتاب امارت شناسی در ولسوالی سنگین اخذ شد

panah_admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۵/۱ - ۱۱:۵۵
..

یک‌شنبه مورخ(۱۵ محرم الحرام ۱۴۴۶) از سوی ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت هلمند به همکاری ریاست معارف آن ولایت امتحان کتاب امارت شناسی در لیسه عالی ساروانی ولسوالی سنگین اخذ گردید.
در جریان مراسم امتحان حافظ عبدالباری راشد رییس اطلاعات و فرهنگ، مسوولان دولتی، استادان و صدها تن شاگرد اشتراک ورزیده بودند.
مولوی شیر محمد وحدت آمر اطلاعات ریاست اطلاعات و فرهنگ بیان داشت: هدف از برگزاری امتحان تشویق جوانان و آگاهی آنان از نظام اسلامی بوده‌است تا اینکه جوانان از نظام اسلامی معلومات کافی کسب نمایند.
وی افزود: ریاست اطلاعات و فرهنگ تلاش می‌کند تا در بخش علم و ادب کارهای زیادی انجام دهد و جوانان را با مفکورهٔ اسلامی به جامعه و کشور تقدیم کند.
اشتراک کنندگان امتحان گفتند: برگزاری چنین برنامه‌ها برای جوانان مفید می‌باشد. علم جوانان افزایش می‌یابد و از نظام اسلامی آگاهی کامل حاصل می‌کنند. آنان از مسوولان خواستند تا برنامه‌های مختلفی را برای جوانان برگزار نمایند.

۱۴۰۳/۵/۱ ھ ش
۲۰۲۴/۷/۲۲ ميلادی

تازه ترین اخبار

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۴:۴۱
Background image

برگزاری نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتاب

دوشنبه مورخ(۲۹ ذوالحجه ۱۴۴۷) به رهبری مهاجر فراهی معین امور نشرات نشست نوبتی کمیسیون ارزیابی کتابِ وزارت اطلاعات و فرهنگ در حضور اعضای کمیسیون برگزار گردید.
در این نشست درمورد شماری از. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۱۰:۲۴
Background image

برگزاری مشاعره عنعنوی بهاری(لغمان سرسبز)

ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت لغمان به هماهنگی ریاست ترنم و ترانه‌های وزارت اطلاعات و فرهنگ مشاعره عنعنوی بهاری لغمان سرسبز را در کنار دریای خروشان الینگار شهر مهترلام راه‌اندازی کرد که. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۵ - ۹:۳۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی با نویسندگان، فرهنگیان و جوانان فعال

مسوولان ریاست اطلاعات و فرهنگ ولایت ارزگان نشست هماهنگی با نویسندگان، فرهنگیان و جوانان فعال این ولایت راه‌اندازی کردند که هدف از برگزاری این نشست، ترویج ارزش‌های اسلامی و ملی در جامعه،. . .

BACK TO NEWS